İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saç Dökülmesi Problemi Olanlar

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar forumdan bir arkadaşımızın isteğiyle, saç dökülmesi konusunda 2 haftalık bir araştırma yaptım imkanlar ölçüsünde.
Amaç olarak yeni birşeyler bulup piyasaya sürmek değildi tabikide:)
Sadece piyasada ünlü firmaların mevcut olan ilaçlarının içeriklerini uzun uzun inceledim. Etken ve etkin maddelerine baktım.

Aslında düzenli kullanımlarının, uçuk fiyatları yüzünden biraz lüxe kaçacağını gördüğüm bu tür ilaçların formüllerini evde rahatlıkla hazırlayabileceğimizi gördüm.

2 Hafta önce bir deneme yaptım ve 2 haftalık bir kullanımdan sonra gerçekten faydalı olduğunu söyleyebileceğim bir etki gördüm.

5 Haftalık bir tedavi için;
Toplamda 13.51 YTL bir bütçe ile hazırlayacağınız bu karışımın etkisininde piyasadaki ilaçlardan çok çok daha etkili olabileceği kişisel fikrindeyim.

Karışım için gerekli olacak olan ürünler;
+ Bemiks Kompoze Ampul 2ml - 5 ampul => 3.58YTL
+ Evigen 2 cc 5 ampul => 4.00YTL
+ Bepanthene 500 mg 5 ampul => 2.93YTL
+ Badem Yağı => 3.00YTL
+ Buzdolabına girmemiş bir adet yumurta => 0.15YTL
+ Enjektör 6 ml. hacimli => 0.20YTL

Hazırlanışı:
2 ml.'lik, 5 er ampül olarak piyasaya sürülmüş olan;
Bemiks Kompoze Ampul, Evigen ve Bepanthene'in içinden 1 er doz olarak nitelendirilen 2 ml. lik bir adet tek tüp halinde alınız.
Evimizde bulunan lazer kesim olarak tabir edilen tırtıklı bir bıçak yardımı ile paketlerden aldığınız 2 şer ml. lik 3 tüpünde üzerinde beyaz şerit olan ağıza yakın kısmından bıçakla biras kesin ve daha sonra yana bükmek sureti ile elinize dikkat ederek kırın.
Kırma esnasında elinize ve özelliklede ilaçların içine cam düşmemesine çok özen gösterin.

Daha sonra kırdığınız 3 tüpün içindeki ilaçları enjektöre çekiniz ve enjektör içine biras hava çekerek ilaçları bir süre yeterli olduğuna kanaat getirene kadar çalkalayınız.

Karışım gerçekleştikten sonra enjektörün iğnesini KESİNLİKLE ÇIKARINIZ.
İĞNE İLE BİR İŞİMİZ OLMAYACAKTIR. LÜTFEN İĞNEYİ KARIŞIMDAN SONRA ÇIKARTINIZ.

İğne kısmını çıkardığımızdan emin olduktan sonra;
karışımın içindeki havayı çıkarınız ve aynanın karşısına geçerek, karışımınızı saçınızın tüm bölgelerine eşit şekilde enjektör yardımıyla damla damla masaj yaparak yaydırınız.

Parmak uçlarınız ile tırnaklarınızı kullanmadan yapacağınız yarım saatlik masajın ardından, saçlarımızdaki karışımın kurumaya başladığını hissettiğimizde;

Badem yağının 5 te 1 ini bir kap içine dökünüz ve KESİNLİK BUZDOLABINA GİRMEMİŞ OLAN yumurtamızın sarısını çıkararak badem yağı ile karıştırınız.

Sonrasında karışımın üzerine bu yeni karışımı sürünüz ve saçınıza bir bone takarak 8 saat boyunca karışımın kafanızda kalmasını sağlayınız.

Ardından duşa girerek kafanızı arındırınız.

Karışımın etkili olması açısından bebek şampuanı olarak geçen dermatolojik duyarlılığı daha fazla olan şampuanlar seçmeniz tavsiyemdir.

Bu işlemi haftada bir kez belirlediğiniz bir günde yapacaksınız.
Tedavi süresi 5 haftalıktır.
Zaten aldığımız ürünlerin tamamıda 5 ambalaj şeklindedir.

[YOUTUBE]E_M1Zv03EWo[/YOUTUBE]

Hatırlatmam gereken önemli notlar:
Ürün herangi bir farmakolojik, dermatolojik ve benzeri bir testten geçmemiştir.
Kişiden kişiye farklı semptomlar göstermesi anormal bir durum olmamakla birlikte asla bir doktor tavsiyesi değildir.
İçeriğindeki farmakolojik özellik taşımakta olan ilaçların tamamı reçete ile satılmaktadır.

Ürün birebir aynı olmasada içerik olarak ünlü bir firmanın (marka vermeyeceğim.) ürününün içerdiği bileşenleri dengeleyecek şekilde hazırlanmaktadır.

Tavsiye;
Alerjik bir semptomun varlığını önceden saptayabilme açısından, hazırladığınız karışımı vücudunuzun hassas herangi bir yerine sürerek 10 dk. bekledikten sonra herangi bir yan etki tespit etmediğiniz taktirde uygulayınız.

Bu arada saç dökülmesi olmasa bile herkezin önlem amacı ile kullanması tavsiyemdir.
Kişisel değerlendirmelerimle; ileriye dönük olumlu etkilerini göreceğinizden eminim diyebilirim.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürlerinizi bekliyorum sonuçları alınca=)
Mutlaka denemeniz kişisel tavsiyemdir.

Forumdan uzak kaldım bu aralar real hayattın sık boğaz etmesi yüzünden ama arada geleceğim yoklamaya sizi görüşmek üzere;)

Bu arada hatırlatmadan geçemeyeceğim.
B vitamini komplexi olarak bilinen evigen ve protein ihtiyacını giderme amaçlı olarak kullandığımız yumurta biraz koku yapıyor kullanım esnasında ama dert edilecek birşey olmadığını düşünüyorum bunun.

Koku kesinlikle rahatsız edici değil ama belirtmek istedim.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bende de saç dökülmesi sorunu bitkisel bir yağ aldım kullanıyorum haftada bir acaip kokuyo saçımı 3-4 kere yıkamam gerekio geçmesi için ama işe yarıyor gibi duruo

L

Leonidas

Misafir
Ben daha gencim güzelim ama saçlarım dökülüyo :( . Dediğin karışım çok zahmetli engellemenin bir yolu varmı? Gün geçtikçe saçlarımda köşeler açılmaya başladı ve acaip seyreldi saçlarım. Durdurmanın yanında saç nasıl çıkar?

L

Leonidas

Misafir
Galiba 17 yaşında hapise girdim diye stresten döküldü saçlarım :( ofs. Nası saç çıkar?

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Galiba 17 yaşında hapise girdim diye stresten döküldü saçlarım :( ofs. Nası saç çıkar?

Allah ilk önce sabır versin kardeşim ama bişey söyliycem dökülen a saç yerine bir daha ÇIKMAZ sana kim saç çıkarıcam derse YALAN SÖYLER paranı ALIR hiç bişey de yapamazsın..

Saç ektirirsin o da riskli saç ekenleri iyi tanıman lazım nden mi saç eken ekip en az 3 kişi bunlardan biri DOktor saçı eker yanında iki tane eleman vardır bu adamlar ekilecek saçları hazırlar doktora verir işte burada küçük ama önemli bir ayrıntı var Saçları verecek kişiler o saç köklerini ve kalitesini iyi seçen ve Doktora iyi veren biri Olmalı dolayısıyla iş Doktor da bitmiyor yanlarındaki adamlarda bitiyor.. Bilginize..

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah ilk önce sabır versin kardeşim ama bişey söyliycem dökülen a saç yerine bir daha ÇIKMAZ sana kim saç çıkarıcam derse YALAN SÖYLER paranı ALIR hiç bişey de yapamazsın..

Saç ektirirsin o da riskli saç ekenleri iyi tanıman lazım nden mi saç eken ekip en az 3 kişi bunlardan biri DOktor saçı eker yanında iki tane eleman vardır bu adamlar ekilecek saçları hazırlar doktora verir işte burada küçük ama önemli bir ayrıntı var Saçları verecek kişiler o saç köklerini ve kalitesini iyi seçen ve Doktora iyi veren biri Olmalı dolayısıyla iş Doktor da bitmiyor yanlarındaki adamlarda bitiyor.. Bilginize..

Visitistanbul haklıdır. Saç çıkartmak için bir yöntem yoktur. Ha saç çıkmasında yardımı olur bazı yöntemlerin (Benim verdiğimde bunların içinde ve iddalı bir karışım) ama bu saç çıkma oranı hissedilir bir oranda olmaz ve doğal saçınız kadar sağlıklı + kuvvetli olmaz. Çılız ince ve çelimsiz olur maksat yeşillik hesabı.

Ama şöyle bir durum var;
Ben karışımdan sonraki mesajımda da yazdım. Saçlarınızın dökülmesini ve yıpranmasını önleyebilirsiniz.
Örneğin verdiğim ilaçların biri E ve B vitamini komplexidir ve saça çok faydalıdır. Birinin onarınıcı özelliği vardır ve buda saça ummadığınız oranda fayda sağlayacaktır. Yumurta ve badem yağı ise bol miktarda protein içerir ve buda vitamin yüklemesi yapılmış olan saça daha da bir dolgunluk katarak besler.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Visitistanbul haklıdır. Saç çıkartmak için bir yöntem yoktur. Ha saç çıkmasında yardımı olur bazı yöntemlerin (Benim verdiğimde bunların içinde ve iddalı bir karışım) ama bu saç çıkma oranı hissedilir bir oranda olmaz ve doğal saçınız kadar sağlıklı + kuvvetli olmaz. Çılız ince ve çelimsiz olur maksat yeşillik hesabı.

Ama şöyle bir durum var;
Ben karışımdan sonraki mesajımda da yazdım. Saçlarınızın dökülmesini ve yıpranmasını önleyebilirsiniz.
Örneğin verdiğim ilaçların biri E ve B vitamini komplexidir ve saça çok faydalıdır. Birinin onarınıcı özelliği vardır ve buda saça ummadığınız oranda fayda sağlayacaktır. Yumurta ve badem yağı ise bol miktarda protein içerir ve buda vitamin yüklemesi yapılmış olan saça daha da bir dolgunluk katarak besler.

Evt sen haklısın zaten mevcut kafada kalan saçları kurtarmak derdin senin Süper onun için ayrıca teşekkürler arkadaşım..

Saç dökmek için yöntemin varmı ya da beyazlatma :(

L

Leonidas

Misafir

Ama şöyle bir durum var;

İlaçlar için saol denicem 1 hafta içinde. Keşke saçlarımın dökülmeye başladığını hissettiğim anda bir tedavi uygulasaydım. Şimdi geç kaldım açıldı iyice :(

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hatta reklam yapmak gibi olmasını istemem ama ürün tamamiyle ünlü bir markanın ürünü

ve Ürünün fiyatıda: 101.25YTL dir.

Benim amacım bu ürünün 13-14 milyona hazırlanabileceğini göstermektir.

İkisinin arasında da asla bir değişiklik yoktur aslında. Sadece biri önünüze hazır gelir birini kendiniz hazırlarsınız.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
çok şükür bende bir sorun yokta, radyasyondan uzak durun bence, saçı dökülenlerde en çok şikayet günün yarısından çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden geliyor, hep bilgisayar başında oturmayın, çıkın, gezin, gezdirin, yaşamanıza bakın ve fazlada kafanıza takmayın, olacağın önüne geçemezsiniz siz kafanıza taktıkça stresten dahada dökülmeye devam edecektir. bilgisayar zaten bütünüyle stress :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada video hazırladım ben ilaçların hazırlanışı ile ilgili olarak eğer talep gelirse burada sizlerle paylaşabilirim youtube kodlarıda eklendi nasıl olsa siteye...
En azından daha kolaylaşır işiniz.

Zaten zor birşey yok 3 ilacı karıştıracaksınız sadece...

Ama isteyenler için videoyuda verebilirim. İsteyen varmı?

L

Leonidas

Misafir
Ben istiyom merak ediyom. Peki bişey dicem bu dediğin karışım ya daha fazla dökerse saçları?

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben istiyom merak ediyom. Peki bişey dicem bu dediğin karışım ya daha fazla dökerse saçları?

Şuanda benim kafamdada var zaten yarın dışarı çıkmayacağım işim yok diye sürdüm geceden daha.
Verilen ilaçlar içinde saç dökülmesini tetikleyecek birşey yok zaten.
1 tanesi - B vitamini kompleksi
1 tanesi - E vitamini kompleksi
1 tanesi - Onarıcı etken madde içerikli

Badem yağı ise kesinlikle tavsiyemdir. Yumurta sarısı ise oldukça sağlam bir proteindir.

Bu arada
Videoyu 15 dk. sonra hazır.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu youtube kodu ekleme sistemi nasıl çalışıyor arkadaşlar ya ekledim ama video çıkmadı 1. mesajım baksanıza nasıl oldu:S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.