İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saç Dökülmesi Problemi Olanlar

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seni davet ettiğim için genellikle mutlu oluyorum :)

Aslını istersen bende özel bir mesaj atıp bu konuyu soracaktım:)
Köyün delisi havası olduğu için bende, bazen söylediklerim skandala dönüşebiliyor çünkü=)
Ama için rahat olsun. Yolladığın davetiye yüzünden seni asla utandırmayacağımdan emin olmanı isterim.

Webmaster bulamadık sitemiz için, yarım yamalak kaldı=D
Ama çok iyi insanlar tanıdım. Sizlerle tanışmak güzeldi gerçekten sanal benide sardı yani...

Ama korkmayın=D
Sanal sardı diye benimde, hosting işine girmeye niyetim yok Q klavyede 10 parmak yazmayı öğrenenlerin 2. gün hemen yaptığı gibi:p

EDİT:
@visitistanbul çok teşekkürler video olayını gösterdiğin için=)
Bu arada uyuşturucu hazırlanıyorum sanmış sanırım youtube ve videomu silmişler lanet olsun:S
PiknikTube'ye de atmaktan korkuyorum abi beyaz'a maskara olmayalım=D

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
güzel hazırlamışsın eline sağlık da sen de tıp fakültesinde okumuyo musun? kaçınsı senen? hangi bölümdesin? sen de yavaştan doktor sayılırsın. ilk yazında kesinlikle doktor tavsiyesi değildir diyip iki cümle sonra kesinlikle tavsiye ediyorum şeklinde yazmışsın : )

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel hazırlamışsın eline sağlık da sen de tıp fakültesinde okumuyo musun? kaçınsı senen? hangi bölümdesin? sen de yavaştan doktor sayılırsın. ilk yazında kesinlikle doktor tavsiyesi değildir diyip iki cümle sonra kesinlikle tavsiye ediyorum şeklinde yazmışsın : )

Ya işin aslını söyleyeyim evet tavsiye ediyorum. Ama ünlü bir firmanın formülüne yakın falan ben burda vermişim... =)

Ne bilim uygun olmaz diye o şekilde yazmıştım:)
Ama sağlam bir tavsiye isterseniz kullanın:)

Hiç bir zararıda yok. Alerjik semptomuda yok hatta=)

2. sınıfım. + Hazırlık görmüştük zaten 1 yılda.
Ama orda eğitim sistemi biraz daha farklı bizde 4. sınıfta çıkılan hasta visit ve acil nöbetleri orda 2. sınıfta başlamakta. Yani biraz daha katı bir eğitim var. Ama güzel.

Tuyra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok teşekkürler deneyeceğim ama, kepek sorunum var ve head and shoulders kullandığım sürece gözle görünen kepeği engelliyor. Bu ters tepki yapar mı? İkisini birlikte kullanmam sorun olur mu ki :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok teşekkürler deneyeceğim ama, kepek sorunum var ve head and shoulders kullandığım sürece gözle görünen kepeği engelliyor. Bu ters tepki yapar mı? İkisini birlikte kullanmam sorun olur mu ki :)

Yo herangi bir problem yapmaz. Kendimi sabah programında gibihissettim biran:D
Ama merak ettiğiniz aklınıza takılanları anlatmam beni mutlu ediyor:)

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ahah o kendi kepek yapmaz tuyra onun ne zaman kepek yapacağını semra hanım söyler.

ben de başka bir ünlü firmanın saç dökülmesine karşı çıkartmış olduğu ürünü kullanıyorum gayet işe yarıyor ama ilk mesajlarda da belirtildiği gibi saç çıkıyor ama çıkıyor mu çıkmıyor mu belli değil incecik yani. saç tellerini kalınlaştıran bi formül de paylaşır mısın rica etsek mediclife : )

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bende bioxcin i kullanmayı düşünüyorum hiç değilse saçlara bişey olduğu zaman dava edecek birileri oluyor:D

edit: bide kışın daha fazla saç dökülür 50 tel günlük dökülmesi normaldi galiba yani dökülüyor gibi gözükebilir ama normal bir saç gelişimi gösterebiliyo olabilirsinizde

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bence icatlarla falan hiç uğraşmayın, ben 6 ay boyunca altta verdiğim linkteki ilacı kullandım dökülmeyi kesmesi bir tarafa saç çıkarttıyor ürünü halen kullanmaktayım tavsiye ederim
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=335876&productid=sglacinia

İcat?:)

Kullandığın şeyin bir Prospektüs Bilgilerini oku sonrada benim verdiklerimi oku. Hatta Prospektüs Bilgileri uzun geliyor dersen kendi ürünün git verdiğin linkteki açıklamasına bak.

"LaCinia tamamen doğal vitaminler, mineraller ve bitki özleri içeren yeni nesil bir saç bakım ürünü olduğundan ürünü kullanan sağlıklı insanların hiçbirinde herhangi bir yan etkinin meydana geldiği görülmemiştir. Kronik hastalıkları olanlar reçeteli ilaçlar kullandıklarından, herhangi bir kozmetik ürün kullanmadan önce doktorlarını bilgilendirmeli ve mutlaka doktorun tavsiyesine uymalıdırlar."

denmiş açıklamada.

Sonrada benim verdiklerimi bak. Ben icat yapmıyorum.
En baştada söyledim bunu.
Sadece icat edilmiş yüksek maliyetli malzemelerin içleriklerini kullanarak sizin düşük maliyetli ürün kullanmanızı sağlıyorum.

Ha açık konuşayım hatta. Verdiğim karışımın yanından dahi geçemez o gösterdiğin ürün:)

Ayrıca senin gösterdiğin ürün KDV Dahil 59,00 YTL
Benim verdiğim KDV Dahil 10.00 YTL

İcat lafı beni üzdü. 2 senedir farmakoloji (İlaç bilimi) okuyan biriyim.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşın yazdığı mesajla benimki kötü pişti olmuş o anlamda yazmadım ben neyse mathiaxbars ben onu kullandım işte. saç çıkartıyor ama ince. ayrıca şampuanı değil ampulü işe yarıyor ve onu süreceksin banyodan sonra duracak başında ertesi gün tekrar yıkanana kadar ve güzel bir kokusu yok. yani kötü de değil ama birazcık ilaç gibi. yani ya evde olacaksın ya da bolca parfüm sıkınacaksın : )

her ne kadar böyle ürünler olsa da bence de en güzeli zaten doğal karışımlar. çünkü ne olursa olsun onların içinde parfüm var renklendirici var vs var en azından bu açıdan iyi yani.

L

Leonidas

Misafir
arkadaşın yazdığı mesajla benimki kötü pişti olmuş o anlamda yazmadım ben neyse mathiaxbars ben onu kullandım işte. saç çıkartıyor ama ince. ayrıca şampuanı değil ampulü işe yarıyor ve onu süreceksin banyodan sonra duracak başında ertesi gün tekrar yıkanana kadar ve güzel bir kokusu yok. yani kötü de değil ama birazcık ilaç gibi. yani ya evde olacaksın ya da bolca parfüm sıkınacaksın : )

her ne kadar böyle ürünler olsa da bence de en güzeli zaten doğal karışımlar. çünkü ne olursa olsun onların içinde parfüm var renklendirici var vs var en azından bu açıdan iyi yani.

Akşamdan sabaha kadar sürememki ben yav :( Bütün günüm clublarda geçiyo benim için bi öneriniz yokmu?

Dipnot: Saçlarım dökülüyo dedim kelim demedim. Tipsiz hiç değilim diyenleri kıskandırırım. Genelde çoğu erkek tipimi kıskanır. İsteyenede resmimi yollarım yada webcam açarım. İddaa ediyom forumun tikky 3 erkeği arasındayımdır. Bunu neden dedin dicek olursanız o kendini biliyo ;)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Akşamdan sabaha kadar sürememki ben yav :( Bütün günüm clublarda geçiyo benim için bi öneriniz yokmu?

Dipnot: Saçlarım dökülüyo dedim kelim demedim. Tipsiz hiç değilim diyenleri kıskandırırım. Genelde çoğu erkek tipimi kıskanır. İsteyenede resmimi yollarım yada webcam açarım. İddaa ediyom forumun tikky 3 erkeği arasındayımdır. Bunu neden dedin dicek olursanız o kendini biliyo ;)

Avatar ında bulunan Uyuşturucu Resimi için insanlar tutuklanıyor bilgin varmı tikky (Ne demekse) genç...

Tuyra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bence icatlarla falan hiç uğraşmayın, ben 6 ay boyunca altta verdiğim linkteki ilacı kullandım dökülmeyi kesmesi bir tarafa saç çıkarttıyor ürünü halen kullanmaktayım tavsiye ederim
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=335876&productid=sglacinia
onları bilen zaten biliyo, arkadaş faydalı bir iş yapmaya çalışmış..

Kusura bakmada koptum :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122

yok öle atıp tutmak kayacan resmini aha ben buyum diyecen yoksa şu durumda kimse inanmaz:D

L

Leonidas

Misafir
Kusura bakmada koptum :D

Zaten ciddi yorum yapılmaz yazdığıma göre . Hem bende bana atılan pm üzerine koptum ve ondan yazdım o yazıyı (=

Avatar ında bulunan Uyuşturucu Resimi için insanlar tutuklanıyor bilgin varmı tikky (Ne demekse) genç...

Valla tutuklanıyolardır ama ben tutuklanmam.

yok öle atıp tutmak kayacan resmini aha ben buyum diyecen yoksa şu durumda kimse inanmaz:D

Dediğim gibi özel olarak gösterebilirim yoksa buraya resim koysam milletin elinde oyuncak olcak resmim (=

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu son yazdığın mesajın şaka da olsa silinmesini istiyorum modlardan. özendirici mesaj yazmayın. şakayı da düzgün yapın. komik değil kimse de sana vaaaaaaaay helal ulan tipe demeyecek bu fikri de kafandan çıkartmanı öneririm. modlardan benim mesajımı da silmelerini isterim yukardakini sildikten sonra. tartışma olmasın gereksiz yere.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Özelden mesaj attım sana Leonidas. Hepimizin hayatında sürprisler vardır ama taktir edersin ki kurallarda vardır. Beni msnden ekle ordan devam edelim biz hem konuda dağılmamış olur, hemde hayatını etkileyecek şeyleri anlatırken zararda görmemiş olursun. İyi biri olduğun kesin severim ben hızlı yaşayanları ama yeri emin ol burası değil. Konununda kilitlenmesini istemem ayrıca insanlara yardımı olacak bir konu.

Bekliyorum seni msn'e;

[email protected]

Mesajını editle birde ricam;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.