Son zamanların çok konuşulan konusu.Saddam Hüseyin öldümü ? Yoksa hala yaşıyor mu ? Peki ölen kimdi ? Saddam ve bilinmeyenleri için...
SADDAM Gerçekten idam edildi Mi !
SADDAM Gerçekten idam edildi Mi !
Yanılıyorsun.Yazıyı tam okumadın galiba.Asılan kişiyle gerçek saddamı karşılaştırıyorlar.Asılan kişinin yanağında siyah bir top (ben tarzı bişey) var.Ama gerçek saddamda öyle bişey yok Ayrıca çok uzun bir süre Casim El-Ali saddamın yerine geçmiştir.Ben söylüyorum gerçeği. Gerçekten idam edildi..
C şıkkkı.davuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı davuktan
ağzımdan aldın
saddam ölmedi saddam bush un kılığına girdi bushu kendi kılığına sokup aslında bushu öldürdü sonra amerikanın başına geçti bi yandan da aslında ırak'ında tekrardan başına geçmiş oldu. yani hem kendine bomba sattı hem kendine bomba sattığı için savaş açtı böyle karmaşık yani şimdi sorarım size?
davuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı davuktan
Yanılıyorsun.Yazıyı tam okumadın galiba.Asılan kişiyle gerçek saddamı karşılaştırıyorlar.Asılan kişinin yanağında siyah bir top (ben tarzı bişey) var.Ama gerçek saddamda öyle bişey yok Ayrıca çok uzun bir süre Casim El-Ali saddamın yerine geçmiştir.
Apo'yu asarsak eğer kürtlerin gözünde apo hep kahraman olarak gözükecek...
O orada yediği yemekten zehirlenip ölse bile kürtler tarafından kahraman olarak bilinecek..
Onu en iyisi Çakıcının Yanına yollamak ..