İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sadece 5 Kişiye 10 TL'ye Hedef Kelimede Yükselme Garantisi

canerdogdu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kalan Sipariş Adedi 0/5

Kontenjan Dolmuş Olup Alımlar Bitmiştir. Yeni Kampanyamız http://forum.iyinet.com/backlink-al...-kisiye-yukselme-garantisi-yeni-kampanya.html

Hedef Kelimenizde Başarı İçin Tek Paket İle Yükselin!

Sosyal link borsasında bahsi geçen bu emekteki hizmetler bu fiyatın 3 katından aşağı değildir. Tanıtım amacımızdan böyle bir yol seçip sonraki paketlerimizin bu fiyatın çok üzerinde olacağından emin olabilirsiniz. Temennimiz, tanıtım fiyatıyla yükselen müşterilerimizin daha sonra da çalışma konusunda bizi tercih etmesi olacaktır.

Çalışmalarımız ilk dakikadan itibaren hedef kelimenizde etkisini göstermeye başlayacaktır. Malum indexlenme, çözümlenme, zaman süreci derken bu süreç güçlenerek devam edecektir ve hedef kelimede arkanızda güçlü bir donanım olacağının garantisini veriyoruz.

Başarı İçin Tek Paket Çalışmalarımız

onay.png
1 Adet Kendi Web Sitemizde Özgün Makaleniz Yayınlanır

Makaleyi tarafımızca yazabiliriz. Bu ücret +5 TL şeklinde işlenecektir. Makale konusunda baştan savma makale verecekseniz etki görme açısından kesinlikle ya bir yazar arkadaşa, ya da bize yazdırınız.

onay.png
100 Wiki Tanıtım Sitesine Özgün Makaleniz Yollanır

Burada makale işleyişi kendi yaptığımız olumlu sonuçlarla filtrelenmiş wiki sitelerine özen gösterilmiştir.

onay.png
5 Temiz Blog Sitesinde Özgün Makaleniz Yayınlanır

Kendi kullandığımız yöntemlerce olumluluk testini başarıyla geçmiş blog siteleri hakkını iyi bir şekilde eda edeceğine inandığımız temiz bloglardan makale çıkışları.

Bloglarda uygulayacağımız sistem 2 link çıkışı ve bir fotoğraf üzerinedir.

onay.png
5 PR li Kaliteli Türkçe Forum Sitelerine El İle Tanıtım Yazısı Yazılır

Burada 20 olarak seçilmesi daha önce 100 - 300 gibi yüksek rakamlarla tutunan projeler, google index kayıtları göz önüne alındığında hiç bir zaman bu rakama erişemediği tecrübelerle sabittir. Bu yüzden güncel, anında index ve çıkışından fayda alınabilecek amaçtaki forumlar işaretlenmiştir.

onay.png
EDU, GOV, BEL.TR Türkçe Siteleri Ziyaretçi Defter Kaydı Yapılır

Ziyaretçi defterlerinin işlenmesi uzun bir sürece dayandığı üzere meyvesinin güzelliği dalga dalga etki edecek ve bu meyvenin tadı sizi ilerleyen süreçlerde daha memnun edecektir.

onay.png
En İyi 50 Who is Backlink Sitesinden Link Verilir

Azı karar çoğu zarar diyerek bu konuda ispatlanmış doğrular üzerine daha fazla konuşmaya gerek olmadığını düşünüyoruz.

onay.png
Sosyal Medya Çalışması Yapılır
* Twitter Link Verme
* Tumblr Link Verme

onay.png
Popüler Video Sitelerinden Backlink Çalışması Yapılır
*Youtube

Başarı İçin Tek Paket Çalışmalarımız Google tarafından spam riskine karşı 1 günde değil 3 güne yayarak yapılmaktadır. Bu 3 günün sonunda ayrıntılı raporlar tarafınıza ulaştırılacaktır.

Tekrarlayarak, Bu Çalışmaların Tümü Tanıtım Amaçlı Sadece 5 Kişiye 10 TL dir.

- Ödeme Yolları -

• Misli
  • Ziraat Bankası

İyinet Dışı ve Daha Fazla Bilgi İçin

GSM : 5066372783

Online süremiz oldukça yüksektir. Her dakika bize ulaşmanız mümkündür.

umittt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamlar hocam paypal ile ödeme kabul ederseniz ben yaptırmak istiyorum

ciksinan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni bir sitem var bu çalışma sonunda sanbox tehlikesi varmı birde örnek çalışma pm ile yollayabilirmisin en azından bikaç parçasını..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.