Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Satım Sağlık Alanında %100 Özgün Tıpçıdan Makale Yazımı

ahmetov455

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Merhabalar arkadaşlar.Ben şuanda tıp fakültesinde okumaktayım ve kendime ait bir sağlık sitem var.Daha önce de makale yazım işlerim oldu yani bu konuda deneyimliyim.Yazıların kalitesini ve özgünlüğünü isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçtiği taktirde kendi sitemden görebilirler.İlgilenen arkadaşların bana ulaşabilir

teknosayfam

0
Onaylı Üye
Açılan Konu
98
Hayırlı satışlar ihtiyaç olunca aklımda olacaksınız.

nozver

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Sitenizin ismini ozelden atabilirseniz orneklere bakmak isterim fiyat bilgisi de paylaşırsanız sevinirim

makaleyaznet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
29
merhabalar, hayırlı işler dileriz. İsterseniz, sitemiz üzerinden de içerik satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

ahmetov455

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
merhabalar, hayırlı işler dileriz. İsterseniz, sitemiz üzerinden de içerik satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Peki üye olurken herhangi bir hazır makale istiyor musunuz veya olduktan sonra isteğimize göre direkt siparis almaya başlayabiliyor muyuz?

makaleyaznet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
29
Peki üye olurken herhangi bir hazır makale istiyor musunuz veya olduktan sonra isteğimize göre direkt siparis almaya başlayabiliyor muyuz?

Makale siparişi alanında açık siparişleri görebilirsiniz ilan açıldığında. Hazır satış için, kayıttan sonra yazarlık başvurusu yapmanız yeterli.