Arkadaşlar nereye açacağımı bilemedim buraya açtım eğer yanlışsa ilgili yere taşıyın lütfen.
Doldurulması zorunlu alanlar
Site adresi: -
İstenen minimum fiyat: 40YTL
Sitenin açılış tarihi: -
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık
Günlük hit sayısı, kaynak link: -
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Sadece wordpress db satıyorum. İsteyene +20ytl ile wp kurulumu ve tüm ayarlar yapılır.
Hosting dahilmidir: -
Banlı olduğu sponsor varmı: -
Banlı olduğu arama motoru varmı: -
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Wordpress ücrestiz
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: -
Biri için içerik topluyordum ama anlaşma olmadı falan bende ziyan olmasın diye satmaya karar verdim. Sadece dbyi satıyorum.
Toplam 15 kategori ve 455 yazı var. Yazıların hiçbiri bana ait yada özel bi yazım değildir. Yaklaşık 15-20 siteden içerik topladım. İçerik ingilizce tabi doğal olarak. Toplam 3 kişiye satmayı düşünüyorum teşekkürler
Doldurulması zorunlu alanlar
Site adresi: -
İstenen minimum fiyat: 40YTL
Sitenin açılış tarihi: -
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık
Günlük hit sayısı, kaynak link: -
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Sadece wordpress db satıyorum. İsteyene +20ytl ile wp kurulumu ve tüm ayarlar yapılır.
Hosting dahilmidir: -
Banlı olduğu sponsor varmı: -
Banlı olduğu arama motoru varmı: -
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Wordpress ücrestiz
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: -
Biri için içerik topluyordum ama anlaşma olmadı falan bende ziyan olmasın diye satmaya karar verdim. Sadece dbyi satıyorum.
Toplam 15 kategori ve 455 yazı var. Yazıların hiçbiri bana ait yada özel bi yazım değildir. Yaklaşık 15-20 siteden içerik topladım. İçerik ingilizce tabi doğal olarak. Toplam 3 kişiye satmayı düşünüyorum teşekkürler