M
MasterTR
Misafir
i.s.a.q senin derdin ne? adami seviyorsan dinle sevmiyorsanda niye parazit yapiyorsun? begenmiyosan dinleme karde$im ya
rapçi değilsen Sagopa K. hakkında konuşmuycan o zaman.Ben Rapçi değilim
1 . Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit:
"Fırkacılık, karşıya sövüp saymadan çamur atmadan çok önce hatta karşıyı eleştiriden önce, kendi ilke ve amaçlarını, uygulama yöntemlerini anlatmak olmalıydı."- T. Buğra.
2 . edebiyat Bir edebiyat veya sanat eserini her yönüyle anlaşılmasını sağlamak ve değerlendirmek amacıyla yazılan yazı türü, tenkit, kritik.
3 . felsefe Özellikle bilginin temellerini ve doğruluk durumunu inceleme, sınama, yargılama:
"Zengin seçenekleri dinlerken siz de muhayyilenizi, eleştiri bilincinizi bilemiş olurdunuz."- H. Taner.
i.s.a.q' Alıntı:Dinlemıyorum Parazitte yapmıyorum.
the_alorak' Alıntı:Her pap şarkısının belli bir altyapısı vardır. Bunları ya Başka stüdyolardan alır yada kendi stüdyosunda yapar. Evet birçok şarkının altyapısı başka stüdyoya aittir. Ama bu çalıntı değildir veya başka bir stüdyoya ait diye rapçi değildir diye birşey söylenemez. En azından sözü kendisine aittir. Müzik de yasal yollarla başka yerden alınmıştır.
i.s.a.q' Alıntı:aslında aynı şeylerden bahsediyoruz.
System32' Alıntı:rapçi değilsen Sagopa K. hakkında konuşmuycan o zaman.