Benim ilk olarak başından beri akfama takılan bir şeyi size anlatayım
...
Kendinizi saddamın yerine koyun. Bir devletin başında dikta olarak bulunuyorsunuz. Petrol yataklarıyla kazandığınız deli paralarınız var. Silahlanma sizin için pek bir masraf ifade etmiyor. Neyse parası 2 varil benzine alıyorsunuz (teçbihte hata olmaz)..Ve halkınızın büyük bir bölümü bu konunda size bağlı. Her an sizin için ölecek binlerce askeriniz ve yurttaşınız var. Yıllarca kazandığınız bol paralarla kendinize yer altında bile saraylar yaptırdınız ve buralara hiç dışarı çıkmasın bile sizi ve askerlerinizi aylarca doyuracak gıda stoğunu bile yaptınız (en azından öyle okuyorduk)...ve...
Gün geliyor dünyanın en çok aranan adamı pozisyonundayken, zamanında binlerce askeriniz varken, deli gibi paranız varken ve herşeyden önemlisi zeki biriyken amerikan askerleri sizi bir çukurda yakalıyor!
Bu nasıl bir mantık!
Hadi heryeri bastılar kalakala o çukur kaldı. Peki hangi insan peşinde amerika varken (bakın polis ya da jandarma değil Amerika!) saklanmak için 2.ci bir çıkışı olmayan bir çukura girer? Hiçmi aklına gelmedi bu adamın?
- "Lan olm herifler üst kapağı açsa kaçmaya yerim yok"
diye hiçmi düşünmedi sizce? Küvet kadar büyüklüğü olan ve 2.ci bir çıkışı olmayan bir yerde yakalanan, dünyadaki sayılı diktatörlerden biri, petrol zengini olan bir ülkenin lideri, onlarca intihar ordusu bulunan bu kişi böyle bir çukurda yakalanıyor. Ben çocukken, ebelemece oynarken bile "ya gelirse nereye kaçarım" diye düşünürdüm...Ki beni arayan mustafaydı Amerika değil
---------------------------
Bugün beni kesseler, bush gelip kur-an a el bassa
..yine inanmam böyle bir yakalanışın doğruluğuna...
Asılan oydu veya değildi demiyorum bile. Yakalanan o değildi!
EDİT:
Türkticaret zaten rezil ama sitede ondan aşağı değil bence...Nasıl bir uygulama ile kullanıcıyı yasaklıyor türkticaret bilmiyorum ama hostinglerin aylık 8-10 ytl olduğu bir dönemde para isteyeceğine taşısın db yi daha doğru olur.Zaten aylık 10ytl de buna para ayıramıyosa açlığından ölür zaten yakında...site açılsa noolur