UguG' Alıntı:
Nerden biliyorsunuz reklamlardan gelen parayı gerçekten bu işe harcamadıklarını? bunu siz yargılayamazsınız.
Bunu bende düşündüm tabi adsense koyar mıydım bilmiyorum ama bence eğer gerçekten o iş için harcandıysa o para, güzel bir sistem.
thehungersite.org da aynı şekilde çalışıyor. ben her gün girip reklamlarına tıklıyorum.
Hayatında kaç kere nereye gittiğini bilmeden evden çıktın sen?...
Nerden biliyosunki ne için harcandığını?...Bu ne biçim bencillik böyle...Paranın nereye gittiğini bilmeden yardım etmek yardımmı sence?...Bir ya da 5 site örneği vermek akıllı bir insanı ne derece ikna edebilirki?..."Şu maili 9 kişiye yollayın dileğiniz olsun" yazılı saçma maillerin sayısı arttarsa bunun doğruluğunum savunacaksın?...Valla anlamıyorum senin mantığındaki insanların yeryüzüne nasıl adapte olabildiklerini.
Nasıl ki yardım edecek bir kişi yardımının nereye gideceğini sorgulayamaz?...Ben yardım edicem ve nereye gideceğini yargılamayacakmıyım?...Bu ne saçmalık böyle yaa
Valla yaşını bilmiyorum ama yazabildiğine göre belli bir zeka seviyesini aşabildiğini varsayarak bunları yazıyorum. Umarım bu gelişme sürecini hızlı ve doğru kişilerle tanışarak geçirirsinki ileride bakımın için başkalarına ihtiyaç duymazsın