İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saldırı Olan Sunucuya mail Gelirmi

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bi mail bekliyorum ve çok önemli.fakat kullandığım hostun sunucusuna dünden beri saldırı var ve sürekli ulaşım kesiliyor.
bu durumda karşı tarafın yolladığı mail daha sonra bana ulaşırmı yoksa karşı tarag maili yollıyamazmı

alternatif bi çözüm varmı bu duruma

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bildiğim kadarıyla mail ulaşır, bir problem olmaz.

c2wueR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Maili Yollarlar Ve Benimde Bildiğim Kadarıyla Gelir.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
telnet ip_numarası 25
dendiğinde soket cevabı alınabiliyorsa mail de gelir. Öyle bir abanıyorum ki soketin cevap vermesi, karşı tarafın timeout'undan bile fazla oluyor tarzı durumlarda karşı taraf arada sırada tekrar deneyerek maili bir süre göndermeye çalışır. En sonunda maximum-deneme dolduysa, karşı tarafa geri döner mail, mail ajanı karşı taraf cevap vermiyor, yeteri kadar denedim, Unreachable Host Delivery Failed der.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
telnet ip_numarası 25
dendiğinde soket cevabı alınabiliyorsa mail de gelir. Öyle bir abanıyorum ki soketin cevap vermesi, karşı tarafın timeout'undan bile fazla oluyor tarzı durumlarda karşı taraf arada sırada tekrar deneyerek maili bir süre göndermeye çalışır. En sonunda maximum-deneme dolduysa, karşı tarafa geri döner mail, mail ajanı karşı taraf cevap vermiyor, yeteri kadar denedim, Unreachable Host Delivery Failed der.
Angelo'nında dedigi gibi karsi tarafin tanimli maximum deneme suresine gore degisir. Kimileri, mail gonderilemediyse ayni maili 1 hafta gondermeyi dener kimileri 1ay. Daha sonrada mail gonderilemedigi gonderene bildirilir ve mail gonderme denemesi sonlandirilir.

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam olarak dediğiniz gibi oldu siteler düzeldi hemen bi deneme maili attım kendime hemen geldi.
önceden yollanan maillerde şimdi geldi
sorun yok ta
outlook express ile bağlantı yapamıyorum şimdide sunucu 60 saniye içinde cevap vermedi diyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5