sohbet odaları

Saldırı Olan Sunucuya mail Gelirmi

umuture

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
no comment
205 Aydır Üye
arkadaşlar bi mail bekliyorum ve çok önemli.fakat kullandığım hostun sunucusuna dünden beri saldırı var ve sürekli ulaşım kesiliyor.
bu durumda karşı tarafın yolladığı mail daha sonra bana ulaşırmı yoksa karşı tarag maili yollıyamazmı

alternatif bi çözüm varmı bu duruma

Ke[R]eM

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
202 Aydır Üye
Bildiğim kadarıyla mail ulaşır, bir problem olmaz.

c2wueR

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
200 Aydır Üye
Maili Yollarlar Ve Benimde Bildiğim Kadarıyla Gelir.

Angelo

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
111
Şube
AZ
229 Aydır Üye
telnet ip_numarası 25
dendiğinde soket cevabı alınabiliyorsa mail de gelir. Öyle bir abanıyorum ki soketin cevap vermesi, karşı tarafın timeout'undan bile fazla oluyor tarzı durumlarda karşı taraf arada sırada tekrar deneyerek maili bir süre göndermeye çalışır. En sonunda maximum-deneme dolduysa, karşı tarafa geri döner mail, mail ajanı karşı taraf cevap vermiyor, yeteri kadar denedim, Unreachable Host Delivery Failed der.

Loi

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
44
Şube
localhost
205 Aydır Üye
telnet ip_numarası 25
dendiğinde soket cevabı alınabiliyorsa mail de gelir. Öyle bir abanıyorum ki soketin cevap vermesi, karşı tarafın timeout'undan bile fazla oluyor tarzı durumlarda karşı taraf arada sırada tekrar deneyerek maili bir süre göndermeye çalışır. En sonunda maximum-deneme dolduysa, karşı tarafa geri döner mail, mail ajanı karşı taraf cevap vermiyor, yeteri kadar denedim, Unreachable Host Delivery Failed der.
Angelo'nında dedigi gibi karsi tarafin tanimli maximum deneme suresine gore degisir. Kimileri, mail gonderilemediyse ayni maili 1 hafta gondermeyi dener kimileri 1ay. Daha sonrada mail gonderilemedigi gonderene bildirilir ve mail gonderme denemesi sonlandirilir.

umuture

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
no comment
205 Aydır Üye
tam olarak dediğiniz gibi oldu siteler düzeldi hemen bi deneme maili attım kendime hemen geldi.
önceden yollanan maillerde şimdi geldi
sorun yok ta
outlook express ile bağlantı yapamıyorum şimdide sunucu 60 saniye içinde cevap vermedi diyor

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.