İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saldırı Tekrar Başlıyor....

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
:) arkadaşalar bu sabah saat 10 da bana MAKRNA KABI gelmiş bulunmaktadır. Saol ibrahimkoknar...

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
saklama kabı sponsorunuz olarak hayırlı olsun diyor iyi günlerde saklamanızı temenni ediyorum. :D

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Tam makarnalarımız bayatlamak üzereydi ki kaba koyunca düzeldi. İlk gün ki gibi tazeler...

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün geldi makarna saklama kutusu çok berbat bişey,evdeki herkes güldü. İçindeki yazıda şu
''Tebrikler! Kampanya'ya katılan ilk 1000 kişi arsına girdiniz ve bunu kazandınız'' türevi bir yazı. Bence üye olmanıza bile değmaz. Rezil olduk ev halkına :eek: Çöpe atarak tüm belgelerden kurtuldum ama :D
Teşekkürler ibrahimkoknar :=)

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ilk gün deneyimlerimiz makarna kabımızla...
Evimizde Ortalıkta olan makarnalar artık düzen içinde,gardolabımda sakladıgım makarnaları kaplara özenle , tek tek yerleştiriyorum. Ayrıca çocuklarımız makarna koyduktan sonra kapları sallayınca çok güzel '' çıs çıs '' şeklinde ritim veriyor. Çocuklarımızın müzik kulağının gelişimi içinde yararlı olduğu için çok mutluyuz. Teşekkürler hede höde makarna kabı.

404

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Makarna geldı fakat Yurtiçikargo ile gelen kargomun ıcındekı saklama kabı yomulmuş ( kırılgan ) şekilde cıktı. bunun uzerıne telefon actım bırşey makbuzu sordu yok dedım yınede geliyoruz almaya dendı beklıyorum suanda gerçi yapacagım şey makarnadan cok pringles wireless muhabbetı olacak :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5