Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün geldi makarna saklama kutusu çok berbat bişey,evdeki herkes güldü. İçindeki yazıda şu
''Tebrikler! Kampanya'ya katılan ilk 1000 kişi arsına girdiniz ve bunu kazandınız'' türevi bir yazı. Bence üye olmanıza bile değmaz. Rezil olduk ev halkına Çöpe atarak tüm belgelerden kurtuldum ama
Teşekkürler ibrahimkoknar :=)
ilk gün deneyimlerimiz makarna kabımızla... Evimizde Ortalıkta olan makarnalar artık düzen içinde,gardolabımda sakladıgım makarnaları kaplara özenle , tek tek yerleştiriyorum. Ayrıca çocuklarımız makarna koyduktan sonra kapları sallayınca çok güzel '' çıs çıs '' şeklinde ritim veriyor. Çocuklarımızın müzik kulağının gelişimi içinde yararlı olduğu için çok mutluyuz. Teşekkürler hede höde makarna kabı.
Makarna geldı fakat Yurtiçikargo ile gelen kargomun ıcındekı saklama kabı yomulmuş ( kırılgan ) şekilde cıktı. bunun uzerıne telefon actım bırşey makbuzu sordu yok dedım yınede geliyoruz almaya dendı beklıyorum suanda gerçi yapacagım şey makarnadan cok pringles wireless muhabbetı olacak
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5