Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim öyle bir soru sormama gerek yokki, gs dışarıda oynadığında ben kendi takımımı desteklemediğim kadar onu destekledim yada diğer nedenler ben hiç küfür etmemişken bir dünya küfür duydum daha saymakla bitmez.
Benim öyle bir soru sormama gerek yokki, gs dışarıda oynadığında ben kendi takımımı desteklemediğim kadar onu destekledim yada diğer nedenler ben hiç küfür etmemişken bir dünya küfür duydum daha saymakla bitmez.
Küfürlere tabiki karşıyız. O konuda size katılıyorum. Her takımın taraftarında da ne yazıkki böyleleri var. Az veya çok ama var. Aklı başında bir takım taraftarı zaten bu traz davranışlardan uzak kalandır. Zaten bir mesajınızda rakibinize tebrik mesajıda yazmışsınız. Bu hoş bir davranış. Nasıl bir taraftar olduğunuz ortada.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5