İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SanalDöviz Sistemi Hakkında Fikirleriniz Neler?

darkend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli Netten Para kazanan arkadaşalarımız.

Sizinle bir konuda fikir ve düşüncelerinizi ögrenmek için bu konuyu açmış bulunuyorum.
''Eger konuyu yanlış yerde açtıysam özür diler gereğinin yapılmasını arz ederim.''

Projemiz;

PayPal , e-Gold , MoneyBookers , AlertPay vb sanalda dolaşan paralarımızı gerektiginde komisyonlu takas yapmak.Gerektiginde alertpay yada paypal gönderip, saglık birşekilde banka hesaplarımıza Ytl cinsi para görmek istemez miyiz? Projemizde SanalDöviz sistemi kurmak var.Sizin fikirlerinizi alıp bu sisteme başlamak istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
(boşa kürek cekmek) başka proje düşün bence tabi ........

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunun saygıyla alakası :) , böyle bir projeyi kaç kişi düşünmüştür sence? veya düşünmüş ama neden yapamamışdır ? veya yapıldıda sonunda ne oldu ? projene saygım var ama bence boşa kurek cekmek ve bence diye özellikle mesajımda belirtmişim hani fikir soruyosunya o bakımdan :)

insanların projesine saygınız buysa birşey demiyorum size.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
insanların projesine saygınız buysa birşey demiyorum size.
çok güzel proje de diyebilir, beğenmedim de diyebilir. fikir soruyorsunuz çünkü.
bence çok zor bi iş. altından kalkabilirseniz güzel tabiki.
Ama tr de insanlar bu işe hazır değil. işin bu yanını da hesaba katın.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Iyi de zaten e-gold, alertpay gibi şeyler sanal döviz (e-currency).
Bir tane yenisini açınca nasıl bunları bozdurma derdinden kurtulacak insanlar? Yeni bir rakip kuracaksan o başka, dönüştürücü birşeye gerek yok zaten, hepsi birbirine dönüyor.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Rakip kurarsanda olur birşey var diye tutmaz diye birşey yok.. Mesela heryerde süper market var ama daha da kurulmaya devam eder. Yada cok sayıda site var ama kurulmaya devam eder. Bu mantık yanlıs var zaten aynısı tutmaz denilemez..Her zaman iyisini yapacağını düşünürsen tabiki tutar..

Burada aslında yenisinden hariç senin yapacağın.. Güzelce bir site açsan. Ortalama büyük 10 banka hesabın olsa. Mesela benim paypalımıda sen diğer %10 yaparlarken %5 yapsan sürümden kazansan.Site olduğu için güvenli olsa panelin olsa. Paypal türkiyeye ödeme yapsa dahi cuma öğleden sonra istenilen ücret pazartesi hesaba geçecek. Ama senden istediğimiz an hemen anında geçecek..Ozaman seni seçmemek için bir gerekçe olması lazım..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.