İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sanalhesap.com

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alırsınız alacaksınızda zaten. Bu sizin hakkınız. Ama bazı değişiklikler mi yapsam acaba. Mesela alt ödeme limitimi getirsem böyle uğraştırıyor. bide oranlar yüksek biraz düşürebilirim mesela o üye olduğunuz lead kayıt sponsorlardan hiç kazanmıyorum ben. aldığımı direk size veriyorum.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mavilim' Alıntı:
3 numarali IDden mail gelmiyor sanırım 4e kayıt ol ondan geliyor :D

mavilim o nedemek? ben kayit ol a tıklayıp kayit oluyorum. ayni emaille denedimi sadece bi kere kayit yaptirabilirsin dio...

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sistemin bi takım korumları var arkadaşlar. Hile yapma potansiyeli olanları bile bana bildiriyor. Cookielerle çalışıyor sürekli.

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende kayıt oldum ama 4teli mail html icerikli nasıl confirm edicez anladım neyse bakalım

M

mfk_1868

Misafir
o paypaldaki kesinti sanırım uyelik tipinizle alakalı personalde gelenlerden fee almıyor paypal ama business ve premiumda belli bir yuzde alıyordu.

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel bir site, anlatılanlara bakılırsa güvenlide. Bende üye oldum. Ama benim anlamadığım bir şey var. sitenin alanadı Türkçe içeriği ingilizce. Keşke alan adınıda ingilizce seçseydin yada ingilizcenin yanında bir de Türkçe seçeneği ilave etseydin yada ip adresine göre Türkçe yada ingilizce içeriğe yönlendirseydin daha güzel olurdu herhalde...

M

murme

Misafir
yakında benim sitede gelio beyler türklere banka hesabına ödeme de olucak :D

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üye olan arkadaşlar buradaki reklamların nelerden oluştuğunu söyleyebilir mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.