İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sanalkartçılar !!!! bu iş nasıl iş

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar bu garantinin sanal kart olayı nedir nasıl açılır anlatabilecek varmı?
nasıl kullanılır.. garanti bankasında hesabım var.. fakat bu sanalkart hakkında bi fikrim yok.. nasıl başvuruyorsunuzda ne veriyor ekstre geliyormu ?
anlatan olursa sevinirim..

teşekkürler.

H

hibrahim

Misafir
gitmeden önce cevaplıyım

1 bildiğim kadarıyla sanal kartını kullanman için internet şubeciliğini açtırman lazım....
2 sanal kart aynı senin adına düzenlenmiiş ancak kredi kartının son haneleri değişik başka bir kredi kartı gibi ancak ortada kart yok..
alışveriş yapmadan önce giriyorsun (mesela ben worldcard a giriyorum) limit tanımlıyorum mesela ne alıcam domain ise 10 milyon limit tanımlıyorum 10 milyondan daha fazla çekemiyor... mantık bu

kullanabilmen için dediğim gibi sanırım garanti bankasına gidip internet şubeciliğini aktif hale getirmen gerekebilir...

google adwords ben sanal kart kullandığım için 3 YTL yi çekemiyor hesabımdan google ı dolandırmışmı oluyoprum ben hehehehehe:)

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Garanti sanal kart açtırmak oldukça basit 18'in üzerinde olmanız yeterli..

Yapmanız gerekenler en yakın garantiye gidip YTL hesabı açtırmak ki bunu artık herkese açıyorlar zor bir iş değil.. Sonra açtırdığınız bu hesabın internet bankacılığını aktif hale getirmelisiniz.. İnternet bankacılığınıda açtırdıktan sonra giriş yapın sol menüde sanal kart oluştur diye bir link var buna tıkladığınız anda size sanal kart numaranızı veriyor kredi kartı gibi 3 haneli güvenlik noyuda veriyor.. Bu kartla alışverişlerinizi güvenli bir şekilde yapıyorsunuz çünkü siz YTL hesabınızdan para aktardığınız zaman kullanıyorsunuz bu parayı..

Umarım açıklayıcı olmuştur..

M

malatyasporlu

Misafir
hibrahim majestic öncelikle teşekkürler..

Fakat şu var ytl hesabından paypal nasıl $ çekecekki ?

H

hibrahim

Misafir
onu da bırak garanti halletsin :) çekiyor ya onu dönüştürüyor banka otomatik olarak:)

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Garanti kendi kuruna göre hallediyor bu işi ama işte biraz kayıp olabiliyor büyük paralarda çünkü bankaların döviz kurları piyasaya göre daha farklı işlemektedir.. Domainmiş, hostmuş gibi paralarda pek farkedilmez..

M

malatyasporlu

Misafir
iyi ozaman teşekkürler yARın gidip bi halledeyim tekrar teşekkürler...

O

onder

Misafir
valla benim hesap vardı bankanın 444'lü bir numarası vardı, onu aradım, robot yönlendirdi, bir kaç dakika sonra hesabım açıldı.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
444 0 333 , dolar olarak ödenecek para hesapta YTL olarak duruyor karşılğı ne ise sanal karttan o kadar çekiliyor otomatik oalrak.
kesinlikle önreririm. sakın ha kredi kartı numaranızı yazmayın hiç bir yere. güvenilir olsa da yazmayın çünkü pc'nizde trojan türü şeyler olabilir. keyloggerlar ile bu numaraler elde edilirse vay halinize.

iyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.