İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sandbox - Dalgalanma karışı bişey

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hit düşüşü hit düşüşü derken buna benim sitelerden biri de katıldı. 5000 civarı hitten 1000 lere düştü. Çoğu sözcükte gerilere atıldım. Domainim arandığında ilk sırada çıkıyorum indexler duruyor ama DOMAINIMIN uzantısı harici arandığımda bazı spam siteler benden önce cıkıyor.

Dalgalanma mıdır nedir - 2 gündür hitleri tabana çekti. Pagerank güncellemesi olabilirmi sebep BEKLESEMMI diyorum diğer yandan ya düzelmezse diye siteyi baştan sona keywordlerin yenilesemmi diyorum...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hit düşüşü hit düşüşü derken buna benim sitelerden biri de katıldı. 5000 civarı hitten 1000 lere düştü. Çoğu sözcükte gerilere atıldım. Domainim arandığında ilk sırada çıkıyorum indexler duruyor ama DOMAINIMIN uzantısı harici arandığımda bazı spam siteler benden önce cıkıyor.

Dalgalanma mıdır nedir - 2 gündür hitleri tabana çekti. Pagerank güncellemesi olabilirmi sebep BEKLESEMMI diyorum diğer yandan ya düzelmezse diye siteyi baştan sona keywordlerin yenilesemmi diyorum...

Bence ilk yapman gereken şey rakiplerin ile arandaki farkı bulmaya çalışmak, spam yada değil ne eksiğim var diye bir bak, sonrasında eğer seni geçen siteler spam ise zaten bir süre sonra düşeceklerdir buna kafanı takma... Spam ile ne kadar ayakta durulurki 1 gün 5 gün gerisi yok...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Derdi keywordler olabilir diycem ama işin garip yanı - DOMAIN.COM tamam ama DOMAIN ki nerdeyse yapışık 2 kelime. onu aratınca spam sitelerin çıkması canımı sıkıyor. Adresi yolluyorum bak bakalım :)

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
geçmiş olsun kaç aydır sandboxa girmedim :) inşallah girmem.

Keywordsleri değiştirme istersen 1 2 hafta beklemeyi dene.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sandbox cıkmanın tek caresi siteninin kelimelerinden degişiklik yapma sadece hiç bişi olmamaış gibi güncellemene devam et aldıgın cezaya göre 3-6-9 ay gibi sürelerde cıkarsın benim sitem 9 ay sonra cıktı eski haline döndü keyword degiştirmedim sadece hiç olmamaış gibi hergün gene güncellememi yaptım

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
sandbox cıkmanın tek caresi siteninin kelimelerinden degişiklik yapma sadece hiç bişi olmamaış gibi güncellemene devam et aldıgın cezaya göre 3-6-9 ay gibi sürelerde cıkarsın benim sitem 9 ay sonra cıktı eski haline döndü keyword degiştirmedim sadece hiç olmamaış gibi hergün gene güncellememi yaptım

ya benimki 4 ay sonra çıktı iyi bi kelimede 1. oldu :D

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iNSALLAH bizde cıkarız ve hedef sözcüklerde iyi yerlere geliriz. Aslında hedef te olmayan gunde 500-1000 arası git getiren 4-5 deyimde 1. sayfada hatta 1. sırada olmak bana hit açısında beklediğimi veriyordu. Şimdi o deyimlerin bazılarında yokum bazılarında 3-4-5 . sayfalar. Sandbox mı deilmi ayrıca o da bilinmez ... BAKALIM dönüşü olurmu olursa MUHTEŞEM olur mu :)

K

Keep

Misafir
Derdi keywordler olabilir diycem ama işin garip yanı - DOMAIN.COM tamam ama DOMAIN ki nerdeyse yapışık 2 kelime. onu aratınca spam sitelerin çıkması canımı sıkıyor. Adresi yolluyorum bak bakalım :)

aynı durum bendede var, sandbox galiba. 1. sayfadaydım istedigim kelimede sonra 6. sayfaya düştüm sabah 6. sayfanın en altında oluyorum akşamları en üstünde :) sitemin çalmışlar 4-5 site aynı siteyi kullanıyolar. bundan dolayı sandbox yedim sanırım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.