İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sandbox' mı girdim??

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Siteyi açalı bir hafta oldu osmanlisiirleri.com side adımdı ve osmanlı şiirleri kelimesinde 1. sayfadaydım. Sonra hosting den kaynaklanan kısa süreli bri hata oldu sitede sonra bir baktım osmanlı şiirleri kelimesinde 3. sayfadayım. diğer anahtar kelimelerimde de geriledim. Google yazdığım yazıları 2 3 saat içinde indexliyor ama sonuçlarda göstermiyor buda ayrı durum. Sandbox'a mı girdim acaba??

şuradaki sorunumda cabası

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Daha 5 gün açılmış site, normal böyle şeyler. Kelime domainin var, iyi içerik ve az link ile ilk sayfaya çıkar kısa sürede.

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
içerik tamamen özgün. Az link derken neyi kastettiğini anlamadım ama inş çıkarım kısa sürede çünkü 2 gün önce aldığım hit 80 bu gün 30 :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
o kelimenin günlük aranma hacmi zaten 10-12. günde 80 hit alamazsın sadece o kelimeden, birinci olsan dahi.

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
sadece o kelimede değil zaten bir çok kelimede geri düştüm şu an 18 sayfa index var ama bazılarında hiç çıkmıyorum bazılarında ise geriye düştüm

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bende şunu merak ediyorum daha geçen gün 1. sayfada 4. sırada olduğum başlık şimdi ortalarda yok.Neden bir düşüş veya yok olma yaşandı acaba

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
google'da pr düzenlemeleri falan oldu ondan olabilir bekli bütün bunlar

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
inş düzelir yani biraz araştırdımda olur böyle dalgalanmalar ara ara diyorlar :)

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
burdanda bir bilen arkadaşımız yokmu acaba cevap verse bizimde şu kalp çarpıntılarımız dursa :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
o kadar kişide online ya :)

Site arama motoruna hitap etmiyor.

Optimizasyonu yok ?p=28 şeklinde,
Bir sürü etiketlerle doldurulmuş http://osmanlisiirleri.com/?p=28 bu sayfada
Sitemap yok
Robots yok

Site ziyaretçiye hitap etmiyor.

Navigasyon ve tasarım açısından

Site ile önce gerektiği gibi ilgilenmelisin. Sonra artık arama motorunda çıkıyor mu çıkmıyor mu onu konuşuruz.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
webmaster tools kullanıyorum site haritamı yolladım indexliyorda google

dediğin linkte tam anlatımı yok htaccess dosyasını düzenlemek lazım düzenliyorum ama Bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var hatası veriyor. Bir yerde de yanlış yapmıyorum. anlamadım bir türlü

Ekleme: tamamdır hallettim sağol bilgilendirdiğin için ben bir kere yapamayınca pek üstüne düşmemiştim bunun. Sitemlede ilgeniyorum ama sabahlıyorum bazen içerik girmekten :)

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Herkes indexlerim düştü diyor.Sitem 5 gündür kapalı.Hala 30k indexim var.Google ile anlaşmalıyım :D Geçmiş olsun.Biraz yeni birşeyler deneyin.Aklınıza birşey geldiğinde mantık arayın.Gıdım bulduysanız hemen deneyin.

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Herkes indexlerim düştü diyor.Sitem 5 gündür kapalı.Hala 30k indexim var.Google ile anlaşmalıyım :D Geçmiş olsun.Biraz yeni birşeyler deneyin.Aklınıza birşey geldiğinde mantık arayın.Gıdım bulduysanız hemen deneyin.

Sizin adınıza sevindim hocam :D tavsiyeler için sağolun:harika:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.