İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sandbox Yardım

X

Xman

Misafir
Arkadaşlar sitemin sonuçları googleda ilk 20 sayfada görünmüyor site sandboxa girmiş olabilirmi anlıyan arkadaşlar varsa pm le site ismini bildireceğim yardımcı olursanız sevinirim.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
www. siteadresi.com yaz ilk sırada çıkarıyorsa sandboxda değilsin bomb olmuşsundur.
bakıp buraya tekrar yaz

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
dostum sende ne sand var ne de bomb var neden böyle düşündündün anlam veremedim ama ?
problem nedir?

X

Xman

Misafir
2. bir pm attım orda yazdığım 2 kelimede ilk 20 sayfada yokum ama titlem o 2 kelimeden oluşuyor :(

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
dosrum sand yok sende fakat sanırım yemek tarifleri alıntı ve bu işini zorlaştırıyor ayrıca backlink 56 kadar çok az rakiplerin kuvvetli ayrı link değişimi yapman gerek "yemek tarifleri" olarak ancak bu şekilde 1. sayfaya girebilirsin. Pr yüksek yerlerden link değişim ve dmoz kaydı yaparsan 1. sayfayı garantilersin sanırım. Ayrıca sitnde tag felan koysan çok iyi olur..

Bol şans sana...

X

Xman

Misafir
dosrum sand yok sende fakat sanırım yemek tarifleri alıntı ve bu işini zorlaştırıyor ayrıca backlink 56 kadar çok az rakiplerin kuvvetli ayrı link değişimi yapman gerek "yemek tarifleri" olarak ancak bu şekilde 1. sayfaya girebilirsin. Pr yüksek yerlerden link değişim ve dmoz kaydı yaparsan 1. sayfayı garantilersin sanırım. Ayrıca sitnde tag felan koysan çok iyi olur..

Bol şans sana...

Tariflerin hepsi özgün kelime kelime eşim yazıyor hepsini :) 500 tarifin 1 tanesi bile alıntı değil, sanırım backlink olayına girmem gerekiyor. Teşekkür ederim bilgi için :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.