Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir anda gerilediyse, bi anormallik var. Yani dalgalanma oluyor olabilir. Bazen benim başıma da geliyor, bir kelimede ilk sayfadayım, bir bakıyorum 5. 10. sayfalara gerilemişim. en fazla 1 hafta içerisinde normale dönüyor
sandbox değil.
site sandbox'a gönderildiğin zaman
hiç bir sorguda çıkmaz site.
prngrfk filtreye takılmış olabilir.
site ismini arat mercek görünmüyorsa.
prno site olarak etiketlenmiştir.
anahtar kelimelerini tekrar analiz edip riskli anahtar kelimelerden kurtul.
Buna google slap deniyor genelde. Site Turkce ise ilginc cunku bu tarz algoritmik tokatlar Ingilizce sitelere atiliyor genelde. Yaptiginiz herhangi bir islemden dolayi cezalandirilmis olabilirsiniz, veya aldiginiz linklerden bazilari kaldirildiysa dogal olarak gerileme yasanmis olabilir.
veya ana sayfana aynı kategorideki bir sitenin ana sayfasındaki anahtar kelimelerini eklediysen...
sebep çok yani.
içerik hırsızlığınıda kesinlikle afetmiyor artık.
Önce sırayla her gün 1 sayfa geriletti.En son 7. sayfadayken tekrar öne aldı be şu anda 2. sayfaya kadar tekrar yükseltti.
Sanırım siteyi deniyor google amca.
Google sonuçları değiştirip duruma bakıyordur. Ne Kadar süredir ilk sıradaydınız o da önemli.
İlk sıraya çıkıp ta kısa süre sonra düştüyseniz belki google sizi denemiş ve memnun kalmamıştır.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5