İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sandboxa düştüm galiba

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar yeni açmış olduğum sağlık sitem galiba sandboxa düştü www.acilbilgi.net nasıl cıkarabilirim. bazı arkadaslar özgün içerik ekle çıkar diyor ama sağlık sitesi olduğu için yalıs bılgıler varmekte istemiyorum. sitedeki bilgileri sağlam olduğuna inandığım sitelerden çektim. yardımlarınızı beklıyorum..

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
googleye acilbilgi yazdıgım zaman ilk sırada çıkıyordu 200 civarı hiti vardı. şimdi googleye yazıyorum 2. sayfada çıkıyor. ve hiti 20-30 a düştü oda googleden değil.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
yeni site ile aşırı link değişimi kopya icerik sanbox sebebidir

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hem link değişimi yaptım hemde bir cok siteye link verdım. ilk sitem olduğu için önem veriyorum aslında daha sandboxtamı degılmı onu bile anlamış değilim.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

senin bahsetiğin ban

arkadaş sandbox ta aşı link vermek ve almak sakıncalı hele hele karşılıklı link kötü capraz yap cogunluk link aldıgın siteden link verme

bekle zamanla acılıyor aldıgın ceza baglı bu 3-6-9 ayı buluyor.. sen sabırla bekle ve hiti düştü diye güncellemeyi kesme

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyleyse düşmemişim peki googlede gerilemem cok fazla link verdiğimden olabilirmi. yada bu düşüş normal mi. çünkü hiç googleden hit gelmiyor.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yeni site cok hassastır eski algoritma yok artık googlede bir periyot belirlicen 15-30 günde 5 link degişimi ama içeirkle alakalı pr ne yüksek nede düşük sitelerden yeni site sabır istiyor artık popüler içeirkleri kopy paste etmeyin alıcaksanda tamamnını alma

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer yeni bir site açtıysanız 1 2 link değişimi yapmanız yeterlidir.
Çok yanlış düşünüyorsunuz, önemli olan bir kelimede yuksekte olmak değil yan aramalarda yüksekte olmaktadır.
Sahip olduğum sitelerın birinde hedef kelımede 2.sayfanın ortasında fakat 3.sıradaki sitenin 5 katı hit alıyor.
İlla link değişimi ile büyüyebilirim diyorsanız butn ana kelımeler için yapmalısınız ki 3 4 ana kelımede yukarıda çıkarak iyi sayılabilecek bir hit alabilirasiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.