İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sandboxa girdigini anlamak?

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
site filtreye girdigini nasıl anlarım arkadaşlar?

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Bu yöntemi bende bilmiyordum ..Peki az evvel bende bir deneme yaptım info:www.siteismim.com ile ..Bu sayede link satın aldı isem daha evvelden diyelim,süresi dolmadan linkimi kaldıranlarıda göremek mümkün mü? Link aldığım yerlere bakıyorum ,linkim duruyor kaldırmamış,ama bu şekilde bakınca link aldığım sayfaları google göstermiyor.Sadece dizin ekle ..gibi sayfalara eklediklerim cıkıyor,normal midir?

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Bu yöntemi bende bilmiyordum ..Peki az evvel bende bir deneme yaptım info:www.siteismim.com ile ..Bu sayede link satın aldı isem daha evvelden diyelim,süresi dolmadan linkimi kaldıranlarıda göremek mümkün mü? Link aldığım yerlere bakıyorum ,linkim duruyor kaldırmamış,ama bu şekilde bakınca link aldığım sayfaları google göstermiyor.Sadece dizin ekle ..gibi sayfalara eklediklerim cıkıyor,normal midir?

O googlenin politikası :) her aldığın link'i gösterirse googlenin algoritması herkes tarafından çözülür.. Ayrıca www.sitebilgi.net burayı kullanıyorum ben. Siteni buraya yazıp özellikle Yahoo kısmına detay dersen bir çok linkini görebilirsin..

Deneyip yorum yazarsan iyi olur merak ettim gösterecek mi diye..

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Denedim ,yüzde sevkeni kadarını gösterdi ,geri kalanlar silmiş de olabilir forum siteleri ,dizinler vs...Ama satın aldıklarım kesinlikle görünüyor:) Bende burayı kullanayım artık tşkler;)

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Denedim ,yüzde sevkeni kadarını gösterdi ,geri kalanlar silmiş de olabilir forum siteleri ,dizinler vs...Ama satın aldıklarım kesinlikle görünüyor:) Bende burayı kullanayım artık tşkler;)

rica ederim.. altavista ve yahoo linkler için güzel sonuçlar veriyor ;)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
konuyu açan arkadaştan özür dilerim.
Arkadaşlar, kişisel blogumu açtığım günden beridir sandboxta, bunu nasıl yorumlarsınız?

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
konuyu açan arkadaştan özür dilerim.
Arkadaşlar, kişisel blogumu açtığım günden beridir sandboxta, bunu nasıl yorumlarsınız?

bende konuyu açan aarkadaştan özür dilerim? nası becerdiysen öyle de düzelt diye yorumlarım :D

ciddi olursak; yeni açılan bir blog kolay kolay düşmez diye biliyorum.domain eski miydi?ondan olabilir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
böyle arattığımda çıkan sonuç

şöyle arattığımda çıkan sonuç

öyle arattığımda çıkan sonuç

acaba bunlar iyimi kötümü
.com uzantısı regli sadece ama kapalı, neden sandboxtayım hala anlamadım

T

trgy

Misafir
böyle arattığımda çıkan sonuç

şöyle arattığımda çıkan sonuç

öyle arattığımda çıkan sonuç

acaba bunlar iyimi kötümü
.com uzantısı regli sadece ama kapalı, neden sandboxtayım hala anlamadım

Sandbox'ta değilsin. Filtre bi nevi ama yine de pek korkulacak birşey yok. günde 1 yazı eklesen ve ping atsan 2 hafta sonra düzgün şekilde index almaya başlarsın.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
zaten mesajların tarihine bakarsanız 2 günde bir gönderiyodum yazılarımı
info gelmiş mi gelmemiş mi sürekli bakıyodum, baktım info gelmiyor yazmayıda bıraktım, sandboxta olmadığına emin misin

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
derin bi oh çektim :)
ama anlamadığım nokta en baştan beri nasıl filtrede olabiliyor?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
19 yazıda 65 etiket var spama girmiyor bildiğim kadarı ile

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.