İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sandboxmudur?

H

hedehot

Misafir
arkadaslar dün aksam üzeri birkac cok aranan kelimelerde 3 ve 4. sıralara getirdi google sitemi ama bugun aksam baktım 2. sayfada gözüküyor ve googledan hergün 500-800 arası hit gelirken bugun sadece 110 tekil geliyor. sayfalar normal sekilde indexli duruyor birde 2 aydır bir kelimede 3. sıradaydım bugun ona da baktım 2. sayfanın en basındayım.

bu sandboxmudur?

H

hedehot

Misafir
bugun herkestemi bu durum söz konusu aceba. okuyan arkadaslar googleden gelen hitlerin aynı tarzda olup olmadıgını söylerlerse birşeyler anlarız

trichnosis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bunun adı sandbox falan değil. sitene gelen linklerden bazılarını kaybetmiş olabilirsin vs bi sürü şey olabilir.

H

hedehot

Misafir
yarım saatte bi bakıyorum bi 2. sırada bi 2. sayfada görüyorum. insallah en uygunu olur :)

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yarım saatte bi bakıyorum bi 2. sırada bi 2. sayfada görüyorum. insallah en uygunu olur :)

Ben de bakıyorum imzamdaki siteme bazen çocuk oyunları yazınca 43, bazen 33 bazen de ilk 200'de yok.Mp3 sitemde de indexlerde 220 civarı düşüş var.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de var benzer bir durum. Sandbox la ilgisi tabi yok bunun. (uyduruk rap şarkısı sözü gibi oldu)

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Aynı durum bendede var 1300 tekilli bir sitem 1000 civarına düştü..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
desenize googlede ufaktan kafayı yemeye başladı yuh yani googleyi bile şaşırttınız :D

M

mcanli

Misafir
Geçen hafta içerisinde 22 bin küsür indeksli sayfanın tamamını sildi, tabi 2-3 gün site dibe vurdu. Bu gece itibari ile 3.710 sayfa indekslemiş.

mayhem

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
:)) bu google güncellemesi bitene kadar hapı yuttuk ben 4 aydır bu google güncellemesinin bitmesini bekliyorum bi ara tam düzeldi dedim geri düştüm hemde çok ani bi düşüş oldu 750-800 hit yollarken şimdi 60-70 civarında yolluyo gelenlerde çok insaflı artık kaçıncı sayfada buluyolarsa :)

H

hedehot

Misafir
durum düzelmis gibi kendi acımdan ama yinede arkadasın dedigi gibi googleyi biz türkler şaşırttık mı yine :D adamlar tr girisini kapatacak olsa nolurdu bee :D

pisces

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bazen de arama sonuçları farklı Google Datacenter larından geliyor.. Sonuçlarda değişiklik yapıyor bu da...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.