İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sandboxtan çıkmanın yoları

yahyat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkdaşlar herkese merhaba

google Sandboxtan çıkmak için once google çok iyi tanımak lazım

google hazır kopya ve çalıntı hazıra konmak sitelerden hiç hoşlanmaz

eyer siteniz Sandboxo girmişse yapmanız gereken şey sitenizin altındaki bütün linkleri kaldırın ve kısa bi süre için sitenizin sayfalarını kaldırınız bekleyiniz

Eger websiteniz sandbox a takıldıysa, bu süreyi iyi degerlendirmeye bakın. Arama motorları dışından gelen ziyaretci kaynaklarının geliştirilmesi için çok iyi bir fırsat oldugunu unutmayın. Ne zamanki arama motorları dışında ziyaretcileriniz oluşmaya başlayacak işte o zaman sandbox tan çıkacak ve ziyaretci sayınızın arttıgını göreceksiniz.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Arkadaşım hem herkesin bildiği ve daha önceden 7659 defa yazılmış şeyleri tekrardan yazıyosun hemde 10 kelimeden 5ini yanlış yazıyosun..
Bişeyi sırf yazmış olmak için yazmayın varsa elinizde yeni, kayda değer bilgiler onları yazın..

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha öncede çok açıldı böyle konular gerçektende fakat kimse şu yüzden çıkar demiyor.
2 sitem sandboxdaydı ve aynı anda ikisi birden 2 hafta önce çıktı, ve hitleri inanılmaz birşekilde arttı ve halada artıyor...
Siteden siteye farklılıklar gösterebiliyor.Ben 2 ayda çıktım, nasıl çıktım ?
Şöyle çıktım ;
Arada bir 1 2 konu ekledim, sitemde toplist kod aşırı link çıkışı vb. şeyler olmadığı gibi onlarla hiç uğraşmadım .Birkaç sitemle ilgili konulu sitelerden link alımı yaptım ve bekledim.
Fazla uğraşmaya gerek yok yani bence öyle hergün konu eleyeyım içerik kasayım dıye google ın pek umrunda değil bence günde 100 tane ile hafta 10 15 tane eş değerde tabiki fazlalıktan zarar gelmez:)

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben kompile içerigi degiştirdim 1 aydır sandboxdaydım allaha şükür dün çıkmışım hitler baya arttı

a_sahin166

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben 1 ay siteme bişey eklemedim ve link değişimi yaptım
hem sandboxtan çıktım hemde pr1 di pr2 oldu bugün
(şuan bayram yapıyorum çaylak liseli bi webmaster için çok büyük bişi bu)

W3bmast3R

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim Sandboxa Girme oLasıLığım Yüksek Gibi Görünüyor .. inş. girmem Pr 1 di haLa 1 ... Ya günceLLemedi ... Yada Tekrar aynı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.