İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sandboxtan kurtulun !

Comment

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk olarak gerçekten sabıra ihtiyacınız olacak. Çünkü kısa vadeli bir olay olmayacak. Sabır işini hallettiysek artık çıkma yollarına gelelim.
Site içeriğimiz üzerinde büyük değişikler gerçekleştirmemiz lazım. Mesela ne gibi değişikler arkadaşım derseniz ;
- Sitenizde illegal içerik varsa kesinlikle kaldırın.
- Link verdiğiniz siteleri sitenizden kaldırın ( uygunsuz içerik olanları )
- İçeriğinizi mutlaka güncel tutmanız gerekmektedir ve bu güncellik kopya içerik olmasın.
- Özgün içeriğinizle sitenizi güncel tutun.
- Yüksek pagerankli sitelerden link alın
- Kritik nokta : Sitenize arama motorları dışından hit almaya çalışın.
Tüm bunları başardığınız takdirde siteniz 1 - 1,5 ay içerisinde sandboxtan çıkma ihtimali yüksektir. Kesin çıkacaksınız diyemiyorum. Çünkü Google 'da neyin ne olacağı belli olmaz..
Yusuf KARA
Kaynak : noertz , sandbox

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- Kritik nokta : Sitenize arama motorları dışından hit almaya çalışın.

Google nereden anlayacak ki bunu? Mesela pop-up reklam alsan bunu bir şekilde tespit edip olumlu bir gelişme mi sayacak?

Comment

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet analytics kullanmanı tavsiye ederim bu yüzden. Popup ile bile hit alsan olumlu yönde etkilenecektir.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
hiçbirşey yapmadım konu bile eklemedim siteye girmedim desem yeridir 7-8 gün sonra çıktı sandbox'tan..

Comment

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Belki de bu yüzden banlanmışsındır. Çünkü google, güncel ve girişimci siteleri destekler. Güncellenmeyen siteler ise filtreye takılır. Google kaliteli ve sağlam içerikli sitelerin aramalarda ilk sıralarda olmasını istiyor. umarım anlatabilmişimdir.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Belki de bu yüzden banlanmışsındır. Çünkü google, güncel ve girişimci siteleri destekler. Güncellenmeyen siteler ise filtreye takılır. Google kaliteli ve sağlam içerikli sitelerin aramalarda ilk sıralarda olmasını istiyor. umarım anlatabilmişimdir.

yahu saçmalama oyun siteleri sanki içerik mi ekliyor :)

İçerik eklenmedi diye kim sandbox yemiş Allah aşkına!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.