İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sandboxtan nasıl çıktım?

atalay22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marez bir script yüzünden sandboxa giren www.turkce100.com sitemin kurtuluşu olmaz artık deyip bir köşeye atmıştım. Ancak araştırmalardan sonra ilk defa bir yöntem deneyerek sonuca ulaştım ve sandboxtan çıktım

öncelikle front page v.b. bir program açın ve www.comicvideos.net sayfasındaki gibi bir sayfa oluşturun. daha sonra google webmaster araçları bölümünden yeniden değerlendirme isteği gönderin www.comicvideos.net sitesinin kaynağına bakarak sizde alabilirsiniz. Kopya içerik olmasın :D mutlaka keyvord v.s. değişin.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu sayfayla ya cıktıgını düşnmüyorum hiç yazı yazmasada google seni cıkaracakmış cünkü kendinde söyledin marez den aldıgım script yüzünden sen o scripti kaldırdıgın için sandbox yapan bir olay görmeyip actı

atalay22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha önce script olsun icerik olsun degistim ama cikmadi bu indexten sonra cikti

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.