İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satarak Para Kazanın | Graphicriver

Ander

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternet dünyasının en büyük tasarım zinciri Envato,dünya genelinde freelance tasarımcılar için boş vakitlerinde gelir elde etmesini sağlayan muhteşem bir platform.Boş vakitlerinizde yapmış olduğunuz tasarımlardan Envato tasarım market zinciri ile tasarımınıza bağlı olarak kısa sürede önemli ölçüde gelir elde edebilirsiniz.Öyle ki Envato'ya bağlı olan graphicriver.net'de satışa çıkarılan bir yazı efekti 2209 kere satın alınarak tam 10.000 dolar kazandırmış %40'ının tasarımcıda kaldığını düşünürsek cebe giren kazanç yaklaşık 4.000 dolar.

Graphicriver'de ikon,font,buton,doku,ara elementler,vektörler,3 boyutlu objeler satışa çıkarabilme imkanına sahipsiniz.20 Dolar ödeme yaparak siteye kayıt oluyorsunuz ve en az 50 Dolar'a kazancınız ulaştığında paranızı almak için talimat verebiliyorsunuz.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Güven meselisini diyorsanız zaten http://design.iyi.net/, iyi net bilgi bilişim san. ve tic. ltd. şti. firmasına bağlıdır. Yani bu forumun sahibi Turgay'ın. herhalde daha detay vermeme gerek yoktur.

Bahsettiğiniz siteyi şahsen ben ilk defa duydum ve siz böyle birşeyden bahsedince bende bundan bahsetmek gereği duydum :=)

Ander

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güven meselesinden ötürü değil sadece.Rutin sorular : )
Ben üye oldum lakin aktivasyon maili gelmedi.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Güven meselesinden ötürü değil sadece.Rutin sorular : )
Ben üye oldum lakin aktivasyon maili gelmedi.

Ben duymadığınızı düşündüm o yüzden o bilgileri vermek istedim.
Oluşum zaten yeni o yüzden de özellikle "yakında umarım duyarız " dedim :D

Bu arada aktivasyon maili spama düşebiliyor. Eğer gelmediyse ve aktif etmek istiyorsanız Trgy'a bildirmeniz zaten yeterli olur. Kaldı ki bu konuyu görür ve gereğini yapar :D

Ander

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben ismini özelden atabileceğim bir sitenin sahibiyim.Bu makalenin yayınlandığı sitenin.Böyle bir sistemi duyurmak tabii özellikde isterim.Halkımıza yardımcı olmak en baş prensiblerimdendir.Ve bunu bir dizi kendime dini öğüt varsayarım.O yüzden sormam da bir sakınca görmeyiniz lütfen bu tarz sorular.Açıkcası çokda sevindim bu tarz bir türk sitesinin olmasına.

Diğer nokta : Aktivasyon mailim geldi.Tasarımları nereden yükleyip satışa çıkarıyoruz ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Üyelik sonrası bir quiz çıkıyor. sitede tasarımlarınızı satışa sunabilmek içn öncelikle o quizi geçmeniz gerekiyor.

Ander

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu Quiz ne zaman cevaplanıyor ? Soruları cevapladım lakin herhangi bir dönüş olmadı ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5