İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık 2 harf domain

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Domain Adı : NA.TC
Bitiş : 31.01.2011
Başlangıç Fiyatı : 1 TL
minimum Artış : 1 Tl
Hemen Al : 50 TL
Firma : Natro
Bitiş Tarihi : Tekliften 24 saat sonra
aldığım fiyattan veriyorum. İşine yarayıp kullanmak isteyen varsa kullanabilir. Domain dün alındı bir projemiz vardı ama saolsun arkadaş yarı yolda bıraktı beni. Script yazılıp forumda ücretsiz olarak dağıtılacaktır. İsteyen alıp domain dağıtabilir bu domain ile.

Not : R10 dan 7 Tl gelmiştir.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
r10 linkini de verebilir misin?
r10a da buranın linkini de eklersen ve başka yerler varsa oralara da eklersen kimseyi uğraştırmamış olursun.

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
konuyu actıgından beri satışa teklif vererek takip ettim. size pm attım ve siz bana verdiginiz cevap : Pardon yazmayı unutmuşum konuya hemenal ile satıldı r10 da.
diye cevap verdiniz.. Size sormak hakkım vardı vede sordum : hemen al ile alan arkadasi acıklarsanız sevinirim..

Sizin bana verdiginiz cevap cok ilgincti : kimseye hesap vermem bende yalan olmaz ama açıklıyayım öz abime satılmıtır.

Ticari ahlakınız cok güzel devam ediniz..

Bizde satış konusu acalım bekledigimiz olmasa bizimde dayı oglu, amca oglu, abi, yegen hepsi var..

Değerli zamanımı konunu takip ederek boşuna harcattınız..

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
ben kendi abime nasıl parasıyla hosting satıyorsam. Onunda benden domain alma hakkı mevcuttur. aynı zamanda bizler yetişkin evli çoluk çcouk sahibi insanlarız. Aynı evde yaşamıyoruz kendisiyle kilitli konuyuda bu denli açtırdığınız için sizi ve yönetimi tebrik etmek gerekir. İyinete pek girmem r10 da itraderlerime bakın ve kaç milyarlık alışverişleri yapmışım görün. Sizinki bu gibi olmuş. KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MINDAR DERMİŞ.

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
Sorduğum soruya ticaret bilen, ticari ahlakı olan biri gibi cevap verirseniz, kimse size bişey demez..

Sen 2 karetker domain araken biz nereden nasıl alınacagını cok iyi biliyoruz merak etme..

Ticari ahlak traderle yada yaşla alakalı degil, (YAŞIM SENDEN BÜYÜK) tc domain istemedigin kadar dolu 2 karekter var. Ben domain alıp satıyorum tabiki uyguna almaya calışıcam, benim sana kızdıgım bana verdigin pm cevabın.

Ticari ahlakı senden cok iyi biliyorum.

Dalevere cevirmeyen biri konususn kilitlenmesini istemez gereken acıklamayıda yapar. YETERKİ AHLAK OLSUN

Pm ile gönderdigin cevap hala duruyor istersen buraya koyayım..

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
koysan ne olacak ki ben herzaman lafımıon arkaasındayım. Domain satıldıysa satılmıştır. Neden illa irdeliyorsun kime sattın ne zaman sattın. Seni ilgilendirmez satmışımdır zaten domaini. Ben 100 tl lik domainleri bile açık arttırmayla 5 Tl ye satmış adamım jenerik domainler meraklanma.

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
Ben bir cok domaini 20-30 alıp 2-3 liraya artırımda bıraktım ahlak bunu gerektirir.
Senin mantıgına göre bende senin gibi hareket etsem demem gerekirdi abime sattım, dayı ogluma sattım, yegenime sattım deyip işin içinden cıkmammı gerekiyordu..

Anlamadıgın konu ne biliyormusun? Senin domain satmaman degil, o domaini benim alıp almamamda önemli degil.. Önemli olan sordugum soruya ben kimseye hesap vermem cevabındır..

Sen bir konu acmışsan bunada teklif verilmişse demekki zamanını aldıgın bir kac kişi var.. Ahlaklı birisinin yapması gereken kibar bir dille anlatmaktaı.. Dersinki ; arkadaş ben bekledigimi bulamadım satmak istemiyorum müsade edersen dersin, karsındakide insan senin isteyerek satmadıgın birşeyi kimse senden zorla almaz..

Hem zamanımı calacaksın hemde ukala cevap vereceksin.. Ne güzel memleket, bende eyvallah diyecem öylemi..

Aramızdaki fark burada.. Eğer toplum içinde bir iş yapıyorsan sorumluluğunu biliceksin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.