- Reaction score
- 0
iki site de mydomain de kayıtlı olup sınırsız alan trafik hostingleri vardır. Ben ilgilenemiyorum. ilgilenecek arkadaşlara verelim istiyorum. Resellerimde barınıyorlar. 2 resellerim var iki ayrı ip ile paravan olarak da kullanabilirsiniz. Yeni bir domain kaydı için satıyorum.
Site Adresi: Pm
Sitenin açılış tarihi: 31 Ekim 2016
Sitenin Aylık Getirisi: yok
Sitenin Kategorisi: ingilizce Niche kelime + video izleme sitesi.
Satışa Hosting Dahilmi?: Sınırsız alan trafik hosting dahil
Domain mydomain firmasındadır. Sınırsız alan ve trafik hosting vardır. Youtube hesabım banlanınca boşta kaldı. niche kelimesi için Video izleme üzerine tasarlandı. Sonra başka video kategorileride ekledim. Biraz ilgilenirse iş yapar. ingilizcemde yok, işime yaramıyor.
Sitenin Kategorisi: Almanca saç stilleri sitesi
Domain mydomain firmasındadır. Sınırsız alan ve trafik hosting vardır. Bir forumdan satın almıştım. 1500 ün üzerinde taslak vardır. Adsense yi bu site ile almıştım. Ancak ne oldu bilmiyorum spam oldu. yayınlanmış yazıları sildim. translate ile yeniden bir kaç yazı yazdım. Search Console sildim. yeni hostinge taşıdım bekliyor. Alacak arkadaş olursa çıkarırım der ise alsın kullansın.
Sınırsız alan trafik hosting dahildir.
Fiyat iki site 30 TL
Sitenin Kategorisi: ingilizce Niche kelime + video izleme sitesi.
Domain mydomain firmasındadır. Sınırsız alan ve trafik hosting vardır. Youtube hesabım banlanınca boşta kaldı. niche kelimesi için Video izleme üzerine tasarlandı. Sonra başka video kategorileride ekledim. Biraz ilgilenirse iş yapar. ingilizcemde yok, işime yaramıyor.
Sitenin Kategorisi: Almanca saç stilleri sitesi
Domain mydomain firmasındadır. Sınırsız alan ve trafik hosting vardır. Bir forumdan satın almıştım. 1500 ün üzerinde taslak vardır. Adsense yi bu site ile almıştım. Ancak ne oldu bilmiyorum spam oldu. yayınlanmış yazıları sildim. translate ile yeniden bir kaç yazı yazdım. Search Console sildim. yeni hostinge taşıdım bekliyor. Alacak arkadaş olursa çıkarırım der ise alsın kullansın.
Sınırsız alan trafik hosting dahildir.
Fiyat iki site 30 TL