İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık 25K+ XYZ Site

downholl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üzerinize alınmayın kardeşim ama,hiç aylık getirisi fiyatına site satılırmı? bunun mantığı nedir anlayamadım. zaten 1 ay bekleseniz oparayı kazandırmıcakmı site. Kaçırdığım bir noktamı var diye düşünüyorum ama bulamıyorum.

Grosx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üzerinize alınmayın kardeşim ama,hiç aylık getirisi fiyatına site satılırmı? bunun mantığı nedir anlayamadım. zaten 1 ay bekleseniz oparayı kazandırmıcakmı site. Kaçırdığım bir noktamı var diye düşünüyorum ama bulamıyorum.

Merhaba, Açıkçası o mantığa bende çok karşıyım ama maalesef xyz sektörü böyle gelmiş ve böyle gidiyor. Yani piyasayı bilen bir adama bu siteyi 10k derseniz size güler. 20k Getirisi olan sitede 20 25k'ya satılır, 1k getirisi olan sitede 1, 1,5k fiyata satılır. Yani XYZ Sektörünün TİB Riski olmasından dolayı bu faktör oluşmaktadır.

downholl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok kardeş aydınlattıgın için saol , bilgilenmiş oldum bende sayende.

capacino

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Site Adı: PM ile
Site için istenen fiyat: 3000 TL
Sitenin aylık getirisi: 2000-2500 TL
Sitenin içeriği: XYZ Video
Sitenin hiti (günlük - aylık): Günlük 25K+
Domainin yaşı ve PR değeri: PR0, Yaşı 1 YIL
Domainin kayıtlı olduğu yer:GoDaddy
Banlı olduğu sponsor var mı:YOK
Hosting dahil mi:HAYIR
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet ( wordpress)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.: YOK

Site, Belli kelimelerde kafadadır. Günlük 25K+ Hiti mevcuttur. Site patlamaya hazır ve yükselişede geçecektir. Yapmanız gereken sadece günlük düzenli içeriğinin girilmesi alan kesinlikle pişman olmaz.

Lütfen CİDDİ alıcılar PM ile ulaşsın, herkese PM atmama hakkımı saklı tutarım. İyi forumlar

Merhaba, pm alayım adres hit ve reklam kazanç bilgilerini

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5