Z
Zion
Misafir
3 Adet dizin sitesi satılıktır.
- dizin 1 -
Kısa Özet: pr 0 (yeni) / 250 bin sayfası indexli / gelecek pr 6 / türkçe web dizini
domain: arama.co.in
başlangıç fiyatı: 150 YTL
Hemen Al: 600 YTL
Sitenin Aylık Getirisi: istatistiğini tutmuyorum ama 100 doları geçeceğini de sanmıyorum.
Günlük hit: 400-500 ve bazen 500 üstü
page rank: 0 (ama gelecek page rank 6 gözüküyor)
PageRank Prediction - Predict Page Rank Predictor
Google'da kayıtlı sayfa sayısı: 250.000 (bu istatistik de google'daki dalgalanmadan dolayı değişkenlik gösteriyor. bugün gün içerisinde bir kez 160 bin, bir kez 132 bin gösterdi. ama 2 aydır hep 100 binin üzerinde. bu da yeni bir domain için iyi bir rakam)
İsteyen olursa bir süre daha ben host etmeye devam edebilirim.
Banlı olduğu arama motoru ve sponsor yok.
Sitede phpLD "lisanslı" olarak kullanılmıştır. 75 dolarlık lisans ücreti de fiyata dahildir. lisans "single domain" için değildir. bu yüzden satışında yasal bir engel yoktur. (ancak phpLD hesabımı devretmiyorum)
İstatistik:

Bu istatistikler servage.net'in kendi istatistik servisinden alınmıştır.
- dizin 2 -
Kısa Özet: pr 3 / 38 bin sayfası indexli / türkçe web dizini
domain: turkcedizin.com
başlangıç fiyatı: 100 YTL
Hemen Al: 500 YTL
Sitenin Aylık Getirisi: istatistiğini tutmuyorum ama 50 doları geçeceğini de sanmıyorum.
Günlük hit: Çok değişken bir grafik izliyor. 200 ila 500 arasında değişiyor.
(istatistik için koyduğum screende 2 ekim günü bu kadar az olmasının sebebi serverın o gün bir süre kapalı kalmasıdır)
Page Rank: 3 (gelecek page rank:4)
Google'da Kayıtlı Sayfa sayısı: 38.100
Domainin yaşı 1 yıla yaklaşıyor.
Site tüm içeriğiyle birlikte satılık.
Sitede phpLD "lisanslı" olarak kullanılmıştır. 75 dolarlık lisans ücreti de fiyata dahildir. lisans "single domain" için değildir. bu yüzden satışında yasal bir engel yoktur. (ancak phpLD hesabımı devretmiyorum)
phpLD'nin taşınması biraz sorunludur, o yüzden alacak kişiye yardımcı olabileceğimi de belirtmek isterim.
Sitenin istatistiğine buradan bakabilirsiniz:
İmazzy.com Resim Hosting
(Site anasayfasında bulunan extreme kodu sadece anasayfa istatistiğini tutuyor. çünkü iç sayfalarda o kod mevcut değil. Asıl istatistik yukarıdaki linkte mevcut)
Ek bilgiler:
Sitenin gelecek page rankı 4 gözüküyor ama ben 5 olacağını tahmin ediyorum:
Site full seoludur ve eklenen siteler site.com/eklenen-site-title-4324.html şeklinde çıkar. Ayrıca ücretli olarak tag eklentisi arama motorları için optimize edilmiştir.
Sitede toplam 370 kategori, 13714 ekli site mevcuttur.
Sitede önceden Hasan abinin linkcenneti kuruluydu. (6 ay önce) içerik değiştirince sandboxa girdi. Sandboxtan hala çıkmadığını düşünüyorum. Çıktıktan sonra hit patlaması yapma ihtimali mevcut.
- dizin 3 -
- 3 numaralı dizin satıştan kaldırılmıştır -
Bütün siteler için açık artırma 7 Ekim 2007 akşam saat 21 gibi sonlanır. bu süre içinde en yüksek teklifi veren ya da hemen al fiyatını veren kişi siteyi alır.
Bütün domainler directi'de bulunan reseller hesabımdadır. directi hesabı olanlar için ücretsiz transfer, olmayanlar içinse kendi reseller panelimde hesap açarak yine ücretsiz push edebilirim.
Tekliflerinizi PM ile veya bu topiğe yazarak iletebilirsiniz.
Not: aynı satış başka bir webmaster forumunda da yapılmaktadır. her iki taraftan gelen en yüksek teklif değerlendirilecektir.
- dizin 1 -
Kısa Özet: pr 0 (yeni) / 250 bin sayfası indexli / gelecek pr 6 / türkçe web dizini
domain: arama.co.in
başlangıç fiyatı: 150 YTL
Hemen Al: 600 YTL
Sitenin Aylık Getirisi: istatistiğini tutmuyorum ama 100 doları geçeceğini de sanmıyorum.
Günlük hit: 400-500 ve bazen 500 üstü
page rank: 0 (ama gelecek page rank 6 gözüküyor)
Google'da kayıtlı sayfa sayısı: 250.000 (bu istatistik de google'daki dalgalanmadan dolayı değişkenlik gösteriyor. bugün gün içerisinde bir kez 160 bin, bir kez 132 bin gösterdi. ama 2 aydır hep 100 binin üzerinde. bu da yeni bir domain için iyi bir rakam)
İstatistik:

Bu istatistikler servage.net'in kendi istatistik servisinden alınmıştır.
- dizin 2 -
Kısa Özet: pr 3 / 38 bin sayfası indexli / türkçe web dizini
domain: turkcedizin.com
başlangıç fiyatı: 100 YTL
Hemen Al: 500 YTL
Sitenin Aylık Getirisi: istatistiğini tutmuyorum ama 50 doları geçeceğini de sanmıyorum.
Günlük hit: Çok değişken bir grafik izliyor. 200 ila 500 arasında değişiyor.
(istatistik için koyduğum screende 2 ekim günü bu kadar az olmasının sebebi serverın o gün bir süre kapalı kalmasıdır)
Page Rank: 3 (gelecek page rank:4)
Google'da Kayıtlı Sayfa sayısı: 38.100
Domainin yaşı 1 yıla yaklaşıyor.
Site tüm içeriğiyle birlikte satılık.
phpLD'nin taşınması biraz sorunludur, o yüzden alacak kişiye yardımcı olabileceğimi de belirtmek isterim.
Sitenin istatistiğine buradan bakabilirsiniz:
İmazzy.com Resim Hosting
(Site anasayfasında bulunan extreme kodu sadece anasayfa istatistiğini tutuyor. çünkü iç sayfalarda o kod mevcut değil. Asıl istatistik yukarıdaki linkte mevcut)
Ek bilgiler:
Sitenin gelecek page rankı 4 gözüküyor ama ben 5 olacağını tahmin ediyorum:
Site full seoludur ve eklenen siteler site.com/eklenen-site-title-4324.html şeklinde çıkar. Ayrıca ücretli olarak tag eklentisi arama motorları için optimize edilmiştir.
Sitede toplam 370 kategori, 13714 ekli site mevcuttur.
Sitede önceden Hasan abinin linkcenneti kuruluydu. (6 ay önce) içerik değiştirince sandboxa girdi. Sandboxtan hala çıkmadığını düşünüyorum. Çıktıktan sonra hit patlaması yapma ihtimali mevcut.
- dizin 3 -
- 3 numaralı dizin satıştan kaldırılmıştır -
Bütün siteler için açık artırma 7 Ekim 2007 akşam saat 21 gibi sonlanır. bu süre içinde en yüksek teklifi veren ya da hemen al fiyatını veren kişi siteyi alır.
Bütün domainler directi'de bulunan reseller hesabımdadır. directi hesabı olanlar için ücretsiz transfer, olmayanlar içinse kendi reseller panelimde hesap açarak yine ücretsiz push edebilirim.
Tekliflerinizi PM ile veya bu topiğe yazarak iletebilirsiniz.
Not: aynı satış başka bir webmaster forumunda da yapılmaktadır. her iki taraftan gelen en yüksek teklif değerlendirilecektir.