İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık 3 domain ..!

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.yourbabes.net

gelecek pagerank 2 , hiti yok gibi birşey.. Günlük aramalarda babe in ne kadar çok geçtiğini anlatmama gerek yoktur heralde :) güzel bir wallpaper sitesi olabilir..

bitiş tarihi 18/10/2006..

www.nic39.net

pr si ve hiti yok , nicolas anelka için güzel bir fan site yapılabilir..Adının kısaltması nic (heryerde geçen şekilde) ve onla özdeşleşen forma numarası da 39..ayrıca nic39 yeni çıkardığı markanın ismi(şimdilik sadece feneriumlarda satılan )

bitiş tarihi 06/01/2007 ..

www.sefiller.net

alexa rank 175.045 .. toolbar pagerank ı 3.. 3 aydır yaklaşık site kapalı , önceden forumdu..o zamanlarda 200 hiti falan oluyodu günlük..Hergün yaklaşık 10 kişi falan sefiller diye aratarak geliodu googledan..Her türlü içeriğe açık bir domain..763 kayıtlı sayfa war googleda geçmişten kalan..

bitiş tarihi 28/02/2007..

Evet domainler için bir fiyat vermiyorum , teklifleri siz verin , bu başlık altından hiçbir eleştiri vs. istemiyorum , pm ile atarsanız tekliflerinizi sevinirim ..

İyi günler..

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Madem öyle ben fiyat biçtim..

yourbabes.net : 20 ytl
nic39.net : 20 ytl
sefiller.net : 35 ytl (bitiş tarihi 2007 değil 2006 yanlış yazmışım eğer domain alınmazsa kendim süresini uzatıp kullanacağım .. )

teklifler pm ile olursa sevinirim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.