İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Anakart

tekniknokta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satılık ASROCK 775i65GV Anakart
1,5 Yıl garanti si devam ediyor.

İşlemci Desteği:Soket/LGA775 Intel Pentium 4/Celeron işlemci 800/533/400 MHz
Bellek Desteği:2 x DDR400/333/266 Dual channel
IDE Sürücü:2 X ATA 133
SATA Sürücü:2 X SATA 150
RAID Desteği:-
Tümleşik Ekran Kartı:Intel Extreme Graphics 2
Tümleşik Ses Kartı:CMedia CMI9739A 6 channel AC'97
Tümleşik Ağ Kartı:Realtek RTL8101L 10/100
Tümleşik Çıkışlar:1 Paralel, 6 USB
PCI Kart Yuvası:3 x PCI slot, 1 x AMR
Ekran Kartı Yuvası:1 x AGP8X
Yapı Standartı:ATX, 305mm x 183mm

60 YTL

Ürün Antalya'dadır. Türkiye'nin her yerine kargo yapılır. Takas teklifleri değerlendirilebilir.
MSN : [email protected]
Mail : [email protected]
TEL : 0 543 536 39 42

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Isinize engel olmak istemem ancak bunu forumdaki arkadaslara yazmayi borc bilirim. Arkadaslar, asrock mainboardlar sorunludur ozellikle sata ile ilgili buyuk sıkıntıları bulunmaktadir.

Satin almadan once tekrar dusunmenizi şiddetle oneririm. Ayrica size Intel islemci kullanacaksaniz, Intel Chipli mainboardlar kullanmanizi tavsiye ediyorum, performans acisindan cok onemli.

Kolay gelsin.

tekniknokta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu hakkında daha iyi araştırıp öyle yorum yapmanızı dilerdim. Çünkü anakartın chipseti İntel ... İntel 865GV chipsete sahip...

Ürün ile ayrıntılı bilgi alabileceğiniz link veriyorum :
http://www.asrockamerica.com/Products/775i65GV.htm

Not: Donanım işi yapan biri olarak Asrock anakartları bir Asus veya Gigabyte ile kıyaslamıyorum. Fakat sorunsuz bir anakarttır. En azından bana hiç geri dönüşü olmadı. Sıkıntı çekmedim. Müşteri memnuniyetsizliği yaşamadım.Sata ile ilgili sorunu olduğunu ilk defa sizden duydum. Küçük bir araştırma yapıp buraya cevap yazma gereği duyuyorum.

tekniknokta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Küçük bir araştırma yaptım. SATA problemi yaşadığınız ASrock Mainboard modeli sadece VIA Chipsetli lerde... Problem de değil aslında ama kurulumu biraz uğraştırıcı. Raid sürücüyü kapatmanız falan gerekiyor.

Benim ilanımda yazdığım anakart İntel Chipsetli olduğu için böyle bir sıkıntı yok. 30 Adet PC teslimatı yaptım bir otele. Asrock 775i65 GV anakartlı idi hepsi. Böyle bir sıkıntı yaşamadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5