İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık ASP Hit List Scripti

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
www.siber100.com daki hitlist scripti satılıktır. İstenirse domainle birliktede satılabilir. Fiyat olarak pazarlıksız 100 YTL düşünüyorum.

Site şu anda bir hosting problemi yüzünden kapalı. Daha önce siteyi görmeyenler varsa ve ciddilerse msnden ulaştıklarında görmeleri için siteyi bir süre açacağım.

Veritabanında şu anda 61 tane site kayıtlıdır. Ve 1 hafta önce host problemi yaşanana kadar siber100.com un günlük tekil hiti 1000 civarıydı. (İstenirse msnden iyinet.com istatistiklerini gösterebilirim.)

Script'in belli başlı özellikleri

- Gelen ve giden hitleri tekil olarak sayar.
- Ziyaretçiler, kayıtlı siteler hakkında yorumlarını yazabilir.
- Ana sayfada rasgele site tanıtımı sayesinde tüm ekli sitelerin tanıtımı yapılır.
- Sıralama gelen hite göredir.
- Yönetim paneli (Site onaylama, site silme, site bilgi değiştirme, siteler hakkında yazılan yorumları onaylama ve silme)

İlgilenen ** msn adresimden ulaşabilir.

(Scripti domain ile beraber almak isterseniz fiyat 115 YTL'dir.)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5