İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Aylık 5k-6k HİTLİ Blogcu !! 20 TL !!

webmaster_buca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Site adresi : http://indir-oyun.blogcu.com
Site için istenen fiyat :20 TL
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 01.05.2010 ( 2 ayda bu kadar hit )
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun - Oyun Download
Aylık hit sayısı, kaynak link: 5k - 6k Civarı
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 ay - 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple
Hosting dahil midir: Blogcu
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: -
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Arkadaşlar 2 aydır uğraştığım 2 ayda aylık 5k - 6k hit yaptım.Kaç gündür yazı eklemediğim halde kendiliğinden hiti yükseliyor.

SAYYAC İSTATİSLİKLERİ :
http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/hadii-izle

İletişim :
[email protected]

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Giriyor sorun yokta.Ben hiti aylık olarak görmemiştim.Sayaçtan farkettim.Hayırlı satışlar

D

dragon

Misafir
Ya blogcu siteleri satılıyormu benim bir blogcu sitem var gunluk tekil hiti 2 bin ile 3 bin
arasıdır hatta günük tekil hiti 3 bin den daha fazlada oluyor du suan 3 bin tekil hiti var aylık 90 bin tekil hiti var acaba nekadar fiyata gider sonucta bedava sitedir ama aylık 100 bine yakın tekil hit cektigim oluyor daha fazla ugrasmak istemiyorum cunku hitini fazla edebilirm ziayretcilerin hepside organiktir benim daha önce bir tane blog sitem vardı blogcuda blogcu kapattı gunluk online hiti 90 ile yuz arası oldugu zamanda oluyordu ama blogcu sitemi bos yere sildi bu blogun hitinide fazla artırmamısım ama aylık 100 bine yakın tekil ziyaretci rahat geliyor tabiki bu arlar gercek sitemlen ugrasıyorum o yuzden ziyeretci dusebilir ortalama yani 90 bine yakın tekil ziyaretcim var suan

En guzel yanıda o siteye link satın aldım Yani Blogcuya 3 aylık 80 milyon verdiler :)

belki bende yakında satarım satmak istesem

nese ya sana iyi satıslar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.