İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SATILIK BMW SAYFAM (AKTİF VE HİTLİ)

alperen.diebiri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Facebook Sayfanızın linki : PM
Facebook Sayfanızın içeriği : Araba (BMW)
Sayfanızın Üye Sayısı : 31.180
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 45-50 (video eklenirse 2 günde 150 üye garanti geliyor.. Video yüklemeklerde hit baya artıyor..)
İstenen Ücret : 200 TL
Ödeme Şekli : PTT
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler :

SELAMIN ALEYKÜM HERKESE KOLAY GELSİN..

BMW e30 & e36 HayranLarı Adlı Sayfamı Yaklaşık 1.5 Sene Önce Kurdum.

Sayfam Full Organik & Hitli Ve Aktif bir sayfadır..
Hiç Hile Kullanmadım sayfamı etiketle ve link atarak beğendirdim ve pes etmedim uraştım emek verdim ve bu sayıya getirdim.

Araba sayfaları özellikle BMW içeren sayfalar çok takip edilmektedir. Ve bu yüzden gelen beğeniler iyidir. Sayfam Satılsada olur satılmasada .. benim için sıkıntı değil lütfen ciddi alıcılar gelsin boş muhabbet için gelmeyiniz. herşey ortada Sayfama Msj atsanızda ilgilenirim.
Hırsızlar lütfen uzak dursun.... Alıcı Arkadaşlarımıza Şimdiden Hayırlı Olsun...

Ben Zorla satış yapmam gönlü olan gelip alır.... iyi satışlar.... :harika: :)

Ödeme : PTT

Admin Olduğuma Dair kanıt için sayfa sergilenenlere kendimi ekledim ordan bakabılırsınız istiyene fotoğrafda atabilirim...

AitHusa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
r10 ve Webmastersitesindeki Ticaret ;(itrader) seviyem yüksek ve %100 olumlu.
Öncelikle fiyatta anlaşırsak yani indirim yaparım derseniz alabilirim ve ilk sayfa sonra ödeme şeklinde.

alperen.diebiri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pazarlık yaparız... Birde ilk sayfa felan veremem önce para sonra sayfa bu işler böyle olur..

güvenme konusunda zayıfsan veya güvenmiyorsan sayfayı alma yani zorla satmıyorum ama pazarlık yaparız ciddi alıcısıysan telefon numaramı veririm. ankarada isen eldende yaparız sıkıntı yok krdeşim....

AitHusa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pazarlık yaparız... Birde ilk sayfa felan veremem önce para sonra sayfa bu işler böyle olur..

güvenme konusunda zayıfsan veya güvenmiyorsan sayfayı alma yani zorla satmıyorum ama pazarlık yaparız ciddi alıcısıysan telefon numaramı veririm. ankarada isen eldende yaparız sıkıntı yok krdeşim....

ben itrader 0 olan kişilere böyle yapıyorum. Eğer fiyatta indirim yaparım ve ilk sayfa sonra ödeme şeklinde olabilir diyorsan anlaşabiliriz

Webmastersitesi.com ve r10.net üyelik linklerimi atıp ticaretlerime bakabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5