İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Canlı Kameralı Görüntülü Sohbet Arkadaşlık Sitesi

Dost21

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar Ailevi Sorunlarından dolayı Sitemi satışa çıkardım Sektörümüz kazançlı bir sektördür emek verilip iyi değerlendirilmesi gerekiyor şuan sitemde bir sorun sıkıntısı yoktur google ve diğer arama motorlarında canlı sohbet , kameralı sohbet, görüntülü sohbet gibi kelimelerde 1-2. sayfada yer almaktadır Seo yapılmış kalitede bir sitedir Google Adwords reklamları ile ve başka sektörlerde reklamları bulunmaktadır ziyaretciler her sektörden gelmektedir bu aralar ilgilenmediğimden dolayı ailevi sorunlardan dolayı satışa çıkardım emek verdiğim bir sitedir sektörden anlayan bakan bilecektir modeller ve aktif üyeler vardır satış yapılmaktadır site kendi giderini çıkarıyor şuanda ilgilenmeme rağmen kendi giderlerini çıkarıyor cebinizden çıkarınız olmaz.

Site adresi: PM ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 12.000 TL
Sitenin aylık getirisi: çalışmanıza ilginize yaptığınız işlemlere bağlıdır.
Sitenin açılış tarihi: 2012 reglenmiştir.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Canlı Görüntülü Sohbet
Günlük hit sayısı:09.03.2015 tarihindeki Sayfa Görüntüleme 4.870
Ziyaretçi kaynağı: ( %85 google - %15 yandex,Bing diğer arama motorları )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2012 de reglenmiştir firma transferinden dolayı 7 ay görünmektedir. Bitiş Tarihi : 2016-07-06
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: herşeyi ile devredilmektedir.
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

fiyatı gözünüzde büyütmeyiniz sorunlardan dolayı bu fiyata satıyorum düşünürseniz zaten lisansı 2500 tl yapılmaktadır , google arama motorlarına sıralamaya çıkartmak için yine bir o kadar fiyat verilmektedir vs. site ile birlikte aynı uzantılarından net , tr karekterli com ve net , site modeller kazandırmak için model sitesinide veriyorum tamamen herşeyini ile alakalı verecem skype , gmail , ne iletişimleri varsa. Telefon ve burası haricinde bana ulaşmayın bu konunun sahibiyim diyenlerede inanmayın bazıları sahtekarlık yapmak peşindedir bilginiz olsun.

TEL: 0531 918 40 10

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.