İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık domainler

türkiye1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
turkiyegundemi.com (ortak yayınlama tekliflerinizi iletebilirsiniz)
turkiyedomain.com
turkiyegirisim.com
turkiyenin.com
portalalem.com
msnalem.com

domainler teklif usulü satılıktır !

domain bilgilerine www.whois.com.tr ulaşabilirsiniz ...

türkiye1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
teklifleriniz için teşekkür ederim . teklifleriniz yetersiz . adam 1 tl teklif veriyor :p

türkiye1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
keşke herkes bu domainlerin sahibi gibi olsaydı . param olmadığını söyledim kendisine . bana bu domainleri satabilirsen sana sattığının yarısını vereceğim dedi . bir kaç fikir yazdım konu açtım . karluk ve silence aşağılamaya çalıştılar beni . ama onlar benim durumumda olsalar hak verirlerdi. allah onları benim durumuma düşürmez inşallah .

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
arka arkaya 3 flood ve konu iptal güzelmiş konularını inceledim bişey sorucam sen gerçkmisin yoksa masal ülkesinden falanmı geldin :)

sanalalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkiyegundemi.com alan adına 250 tl teklif ediyorum . Satar mısınız ? Daha iyi bir teklif bulamazsın.Bende size yardımcı olmak istiyorum .

MeHDiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım satmıyo ama 250 den fazla da verirdim 1 ay olmadı 10parmak.net 215 e sattım TL

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.