İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Domainler

ekahya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satılık 2 adet Domain vardır ...
İsimtescilden kayıtlıdır.
2012 6 Ayda sonbuluyor ikiside.
Teklif Usülü Satılıktır.
Domain Name :
inndirsene.net
inndirforum.com
Forumgerek.com
Alacak Arkdaşa şimdiden hayırlı olsn .

ekahya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teklif usulü satılıktır hocam siz belirliyorsunuz fiyatı ..

Seo Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
inndirsene.net İsimli alan adı, bence iş yapabilecek bir alan adı. Paypal hesabımda son kalan ücreti teklif etmeyi düşünüyorum. 10$. Tabii ki son nakitim bu. O yüzden şansımı denemek istedim.. :)

ekahya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) paypal değilde garanti hesabınız varsa olabilir hocam .

ekahya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nakit para ihtiyacım oldugundan dolayı Domain Name : inndirsene.net = 20
inndirforum.com=10
Forumgerek.com =20 şeklinde düzenleme yaptım.
ilgilenen pm atsın.
[email protected] ulaşabilir 2 sene var domainlerin bitmesine

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Şuan da sadece Paypal'da param mevcut beyfendi malesef. Bir oluru varsa şayet almak isterim
Şimdi dikkatimi çekti de konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam domain reg sponsoru arıyordun, sıkışık olduğun için şu an içinse 10 $ paypal hesabımda mevcut demiştin, o parayla alabilirdin bir domain, fazla mı ince düşünüyorum bilmiyorum k.bakma ;)

Seo Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Şimdi dikkatimi çekti de konu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam domain reg sponsoru arıyordun, sıkışık olduğun için şu an içinse 10 $ paypal hesabımda mevcut demiştin, o parayla alabilirdin bir domain, fazla mı ince düşünüyorum bilmiyorum k.bakma ;)

Az önce Facebook sayfamı sattım.. Bu domaini alarak değerlendirmeyi daha uygun buldum. Ancak yine domain reg karşılığında hizmet veriyorum. Domainleri değerlendirecek o kadar çok zamanım var ki anlatamam... Paypalım onaylı olmadığı için de alamıyorum malesef direkt olarak. Bu domain 2012 yılına kadar da olduğundan dolayı biraz ilgi çekici bence..

ekahya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain Satışları Acildir. İlgilenen ler msn pm ulaşsın. Yılbası Dolayısıyla acil satılıktır 2012 dir 2012 haziran forum gerek ise 2012 aralık son buluyor . Domain Hepsi 10 Liradır.
Ödeme Şekli Garanti Dir . İsimtescil kayıtlıdır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.