G
Geveze.at
Misafir
tüh.be
mavikumtanesi' Alıntı:Görüşelim yavru ceylan
h4x0r' Alıntı:modlar şu ***in yazdığı adresi editleyin iskem.be adresi trojanlı
cumhuronat ***ecem belanı bekle beni adama güvenip mysql şifremizi veriyoruz ****** cocugunun yaptığına bak sen canına susadın seni ***meyeni ***sinler bekle ve gör
ulan ben ne diyorum siz ne diyorsunuz cumhuronata bulaşmayın ...ker , haddinizi bildirir bence yediğiniz trojani kar sayın daha fazla bulaşmayın ki bu adama o kadar sövmüşsün bu adamın seni harcaması için bu küfürler yeterli ulan cumhur onat bilgisayar olimpiyatı birincisi manyak sen onun ile boy ölçüşemezsinh4x0r' Alıntı:bak cumhur bu bana attığın 3. kazık bunu yapmıyacaktın güzel şeyler düşünüyorum hakkında ekşisözlüğe yaptıktan sonra seni arıyanlar çoğaldı biliyosun ayağını denk al odtü de okuduğunu biliyorum ayağını denk al sevgili cumhur
SaintOne' Alıntı:ulan ben ne diyorum siz ne diyorsunuz cumhuronata bulaşmayın ...ker , haddinizi bildirir bence yediğiniz trojani kar sayın daha fazla bulaşmayın ki bu adama o kadar sövmüşsün bu adamın seni harcaması için bu küfürler yeterli ulan cumhur onat bilgisayar olimpiyatı birincisi manyak sen onun ile boy ölçüşemezsin
symbiantech' Alıntı:@manyetic saglam dolandıracak piyasayı bu vaay.be cetech.biz sitesine girdinmi? template decompiler ile editlemiş ama export ayarlarını yapmamış
gazete afişini koymuslar sitede baskabişey yokki..! vaay.be
abi şirketin sitesini görseydin onada şükrederdin adamlar full beleşmanyetic' Alıntı:afişi koymuşlarda doğru dürüst okunmuyor hiç değilse site yaptırmayacaksa adam gibi bir resim koysaydı.