• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Satılık Facebook profil 1k-2k-3k-4k-5k

thetiji

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
1
147 Aydır Üye
Satılık Facebook

profil 1k- 10tl
2k- 20tl
3k- 30 tl
4k- 50
5k- 70

ilgilenneler pm atabilir..

rapcy1

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
6
147 Aydır Üye
5 k Profil 70 Tl Mi :D

baskentli

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
ankara
148 Aydır Üye
5k ben yarı fiyatına verebilirim. 1,5-4k arası epey profilim var. ihtiyacı olanlar pm atsın.

sedat999

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
140 Aydır Üye
selam. arkadaşlar acil alacağım 1 k facebook hesabı lazım. ama hepsi aktif olmalı. yani sadece hesap açmış olup kalan hesaplar değil. paylaşımların yapılmış olduu hesapları istiyorum.
durum çok acil olup ilgilenen arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Ekleme:
5k ben yarı fiyatına verebilirim. 1,5-4k arası epey profilim var. ihtiyacı olanlar pm atsın.
selam dostum. sana ulaşmaya çalışıyorum. ama yapamadım. yeni oldugum için. benim çok acil ihtiyacım var dostum. yardım et bana

DermanX

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
1
140 Aydır Üye
hertürlü ihtiyaclar için profil, sayfa ve hek programları ve hek dersleri uygun fiyattann verilir verilir iletişim için ekle askin_i(at)hotmail.com

barin

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
140 Aydır Üye
ne bu " k " lar sinir oluyorum. 1000 mi oluyor yani . :mad:

paveg

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
140 Aydır Üye
elinde satılık profiller olan varmıdır?

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.