Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Satılık Facebook Profilleri İçeri Buyrun.

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
Facebook Profillerin Kişi Sayısı : 50 ile 400 arasında değişmektedir.
Profillerin Açılış Tarihlerii : 3 sene ile 5 ay arasında değişmektedir (Çoğunluk olarak 5 ay önce açılmışlardır)
Profil Sayısı : 10
(Profillerin geneli mobil onaylıdır)
Bir Profil Fiyatı : 5 Lira ' dır.

Ödeme Şekli : Havale Yapı Kredi Bankası.

(Profillerin açılış tarihleri eski olduğundan ve arkadaş eklenmediğinden kesinlikle arkadaş eklemede engel yoktur.

Şuanlık 10 profil satışa sunulmuştur. İstek oranı yüksek olur ise diğer profillerimiz de satışa sunulacaktır.. tüm profilerimizin açılış tarihleri eskidir...

İletişim : [email protected]

Profillerin açılış tarihlerini,kişi sayılarını ve linklerini almak için pm atınız.

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
10 Profil Satılmıştır... Diğer profillerimizide almak isteyen msn ile iletişime geçsin...

Zafer84

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Konu dışı olacak ama ben şimdi facebook hesabı satışını anlayamadım facebookta yeni hesap açılamıyormu ki hesaplar satılmaya/alınmaya başladı :)

xclever

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
59
yanlış anlaşılmasın baltalamak gibi olmasın 50 kişiyi eklemek o kadar zor değil bir kız hesabı açarsan güzel bir foto koyarsın 50 kişiye davet yollarsın hemen kabul ederler önemli olan sonrası facebook engel koyabiliyor yani 50 kişiyi eklemek zor değil

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
yanlış anlaşılmasın baltalamak gibi olmasın 50 kişiyi eklemek o kadar zor değil bir kız hesabı açarsan güzel bir foto koyarsın 50 kişiye davet yollarsın hemen kabul ederler önemli olan sonrası facebook engel koyabiliyor yani 50 kişiyi eklemek zor değil

Yorum için teşekkür ederim, alan kişi zaten 2,3 profil almıyor toplu olarak 10,20,30 profil alıyor ve profillerimizin hepsin de 50 kişi ekli değil çoğul olarak 200,300,400 kişi listesi olan profillerimiz var. Ve artı olarak profiilerin açılış tarihleri eski 5 ay önce açılmış da var 3 yıl önce açılmış profillerimiz de var. hayırlı akşamlar...

r3LLi7

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
61
Allah'ım daha neler görecez..

Sorma kardeş yaf.. İlginç kazanç yöntemleri mevcut..
Konuyu açan arkadaşa da hayırlı satışlar.. Bendede mevcut var bitane 790 kişilik kullanmadığım profil satışamı çıkarsam napsam..

Karincaa

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Açılan Konu
37
Sorma kardeş yaf.. İlginç kazanç yöntemleri mevcut..
Konuyu açan arkadaşa da hayırlı satışlar.. Bendede mevcut var bitane 790 kişilik kullanmadığım profil satışamı çıkarsam napsam..

Yorum için tşk ederim. İlk olarak benim sattığımı görüyorsanız bu piyasanın için de değilsiniz anlaşılan, Siz bilirsiniz isterseniz satın :)

r3LLi7

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
61
Yorum için tşk ederim. İlk olarak benim sattığımı görüyorsanız bu piyasanın için de değilsiniz anlaşılan, Siz bilirsiniz isterseniz satın :)

valla kardeş face sayfası gördümde profili ilk sende gördüm.. :)
kazanıyorsanız ne güzel.. Tekrardan hayırlı satışlar..