İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Film Sitesi 7-9k Hitli Birçok Ana Kelimede 1.ci Sayfa

4suvari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site: Pm
Site için istenen fiyat 1.500TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam Koymadım Farklı Projelerim var Film sitesinden anlamadığım ve uğraşmak istemediğim için satıyorum
Sitenin açılış tarihi: 18 Temmuz 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme
Hosting dahil midir: 1 Ay Yardımcı Olabilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Yanında 5k Facebook Sayfası Verilicektir Site 3 Aylıktır Seosu Kendi Tarafımdan Yapılmıştır
Site 1.5 aydır faliyettedir sitede 320 civarı film eklidir filmler elle eklenmiştir ve
ilk açılan 150-200 film 6-7 sitede sürekli imlenmiştir index hızı 9-10 saniyedir

Önemli notlar: Fiyat Sebebi Birçok Ana Kelimelerde 1.ci - 2.ci Sayfa Olmasıdır
Örnek : film izle 1.ci sayfa - film seyret 2.ci sayfa - bedava film izle 1.ci sayfa - erot.. film seyret 1.ci sayfa
erot.. film izle 2.ci sayfa - online film seyret 1.ci sayfa - bedava film izle hd 1.ci sayfa

Dipnot: Hitlerin 9k 3k vs olması 1.ci sayfa 5.ci sıradayken cpu aşımı yaşandı suspansed attı hostum ve kavga ettim
yarım gün gibi kapalı kaldı siteyi başka hosta taşıdım derken 2.ci sayfaya düştü kelime tekrar çıkmaya başladı bikaç güne ilk 5e giricektir garanti verebilirim

Reklam firmaları harici özel reklam veren kişiler var aylık kazancınız
rahat bir şekilde 400-500 tl olabilir büyük ihtimalde sabit aylık çalışırlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.