B
biberim
Misafir
SATILIK FORUM SİSTEMİ
Ünlü Forum Sistemi Vbulletin in Son Sürümü Haftalar Süren Çalışmalar Sonucu Türkçeleştirilmiştir. Ayrıca Hiçbir Forum Sisteminde Bulunmayan Teknik Özellikler Foruma İlave Edilmiştir. Forum Sistemi İle Birlikte Bütünleşik Çalışan Portal Sistemi İle Kısa Bir Sürede Ve Hiçbir Proglamlama Dili Bilmeden Tüm Bir İnternet Sitesine Sahib Olabilirsiniz! Çalışmalarıma Ekonomik Kaynak Oluşturmak Amacıyla Bu Sistemi Satışa Sunmak Durumundayım! İlgilenenler [email protected] Mail Adresi Aracılığı İle Bana Ulaşabilirler! Örnek Teşkil Etmesi Amacıyla Forum Ve Portal Sistemi www.bandirma.com Adresi İle Yayımlanmaktadır!
Gereksinim: PHP Ve MYSQL
Teknik Özellikler:
-Ayrıntılı İstatistik Sayfaları.
-Kişisel Ve Forum Bazında Etkinlik İstatistik Modülü.
-Genel Ve Kişisel Kayıtları Barındıran Forum Takvimi. (Kişisel Kayıtlar Forum Anasayfasında Sadece Size Yayınlanır).
-Son 10 Arama Girdisini Gösteren Ayrıntılı Arama Bölümü.
-Gelişmiş Admin Ve Moderatör Kontrol Panelleri.
-Kişisel İleti Sistemi.
-Aktif Kullanıcılar.
-Gelişmiş Kişisel Sansür Yöntemini De İçeren Denetim Masası.
-Kişisel Ban (Yasaklama). İstediğiniz Üyenin Size Ulaşmasını Engellemekle Kalmayacak Üyenin Foruma Eklediği Tüm Yazıların Görüntülenmesini Engelleyeceksiniz!
-Aktif Kullanıcılar Bölümünde Hayalet Modu.
-Daha Önce Okuduğunuz İletiler Sizin İçin Sıkıştırılacaktır (Görünüm).
-Kişisel İmza Ve Avatar (Grafik) Kullanımı. Rastgele İmza Fonksiyonu İle Gireceğiniz İmzalar Dönüşümlü Olarak Metinlerinizin Sonuna Eklenecektir!
Ve Daha Birçok Özellik Bu Forum Sisteminde.........
Ünlü Forum Sistemi Vbulletin in Son Sürümü Haftalar Süren Çalışmalar Sonucu Türkçeleştirilmiştir. Ayrıca Hiçbir Forum Sisteminde Bulunmayan Teknik Özellikler Foruma İlave Edilmiştir. Forum Sistemi İle Birlikte Bütünleşik Çalışan Portal Sistemi İle Kısa Bir Sürede Ve Hiçbir Proglamlama Dili Bilmeden Tüm Bir İnternet Sitesine Sahib Olabilirsiniz! Çalışmalarıma Ekonomik Kaynak Oluşturmak Amacıyla Bu Sistemi Satışa Sunmak Durumundayım! İlgilenenler [email protected] Mail Adresi Aracılığı İle Bana Ulaşabilirler! Örnek Teşkil Etmesi Amacıyla Forum Ve Portal Sistemi www.bandirma.com Adresi İle Yayımlanmaktadır!
Gereksinim: PHP Ve MYSQL
Teknik Özellikler:
-Ayrıntılı İstatistik Sayfaları.
-Kişisel Ve Forum Bazında Etkinlik İstatistik Modülü.
-Genel Ve Kişisel Kayıtları Barındıran Forum Takvimi. (Kişisel Kayıtlar Forum Anasayfasında Sadece Size Yayınlanır).
-Son 10 Arama Girdisini Gösteren Ayrıntılı Arama Bölümü.
-Gelişmiş Admin Ve Moderatör Kontrol Panelleri.
-Kişisel İleti Sistemi.
-Aktif Kullanıcılar.
-Gelişmiş Kişisel Sansür Yöntemini De İçeren Denetim Masası.
-Kişisel Ban (Yasaklama). İstediğiniz Üyenin Size Ulaşmasını Engellemekle Kalmayacak Üyenin Foruma Eklediği Tüm Yazıların Görüntülenmesini Engelleyeceksiniz!
-Aktif Kullanıcılar Bölümünde Hayalet Modu.
-Daha Önce Okuduğunuz İletiler Sizin İçin Sıkıştırılacaktır (Görünüm).
-Kişisel İmza Ve Avatar (Grafik) Kullanımı. Rastgele İmza Fonksiyonu İle Gireceğiniz İmzalar Dönüşümlü Olarak Metinlerinizin Sonuna Eklenecektir!
Ve Daha Birçok Özellik Bu Forum Sisteminde.........