Bu siteyi satarken, umutlarımı da birlikte satıyorum yanında.
Site adresi: Geyiq.Net // Komik Resimler - Komik Videolar - Komik Yazılar - Geyiq Alemi
Site için istenen fiyat: 500 YTL
Sitenin aylık getirisi: 15-20$
Sitenin açılış tarihi: DB 2005 - Domain 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğlence Ağırlıklı Genel Forum Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hit Yok
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaş 1 - PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle Satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız vBulletin Owned Lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
DB geçen yıl alınmıştır, domain geçen aylarda aldım forumdan felek28 nicki arkadaştan. Çok içerik ekledim, çok uğraştım, lisans aldım, konu açtırdım vs. ama baktım olmuyor. Boşa kürek çekmenin anlamı yok. Reklam bütçesi olanlar ve bu işlerden iyi anlayanlar alsın hayrını görsün.
Ne söylenir bilmiyorum. Çok büyük umutlarla almıştım bu DB'yi, domaini, lisansı.. Ama tek başıma yapamıyorum ve sıkıldım. Farkettim de günümün 15-16 saatini buna ayırıyorum. Hemde ortada hiçbirşey yok. Satıp kurtulmak en mantıklısı. İçerik Full + Full'dur. Bu işi meslek edinmiş arkadaş siteyi incelediğinde hit yapabileceklerini görecekler. 300 YTL Reklam bütçesiyle 5-10K hit garantidir. Gelen ziyaretçinin mutlaka hoşuna gideceği, aradığı bir bölüm vardır. Ben elimden geleni yaptım site için ama reklam olaylarına girmekten çekiniyorum. Ekibim yok çünkü. Yönetebileceğimi düşünmüyorum ve satıyorum.. Alana Hayırlı Olsun.
Bu siteyi satın alan 3 ay sonra Allah razı olsun der emin olun..
Öz güvensizlik ne kadar kötü
Pişman olacağım birşeyi bildiğim halde yapıyorum.
İletişim: Admin
Geyiq.Net
Açık arttırma değil, bahsi geçen ücreti ilk veren siteyi alır.
Teşekkürker.
Site adresi: Geyiq.Net // Komik Resimler - Komik Videolar - Komik Yazılar - Geyiq Alemi
Site için istenen fiyat: 500 YTL
Sitenin aylık getirisi: 15-20$
Sitenin açılış tarihi: DB 2005 - Domain 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğlence Ağırlıklı Genel Forum Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hit Yok
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaş 1 - PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle Satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız vBulletin Owned Lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
DB geçen yıl alınmıştır, domain geçen aylarda aldım forumdan felek28 nicki arkadaştan. Çok içerik ekledim, çok uğraştım, lisans aldım, konu açtırdım vs. ama baktım olmuyor. Boşa kürek çekmenin anlamı yok. Reklam bütçesi olanlar ve bu işlerden iyi anlayanlar alsın hayrını görsün.
Ne söylenir bilmiyorum. Çok büyük umutlarla almıştım bu DB'yi, domaini, lisansı.. Ama tek başıma yapamıyorum ve sıkıldım. Farkettim de günümün 15-16 saatini buna ayırıyorum. Hemde ortada hiçbirşey yok. Satıp kurtulmak en mantıklısı. İçerik Full + Full'dur. Bu işi meslek edinmiş arkadaş siteyi incelediğinde hit yapabileceklerini görecekler. 300 YTL Reklam bütçesiyle 5-10K hit garantidir. Gelen ziyaretçinin mutlaka hoşuna gideceği, aradığı bir bölüm vardır. Ben elimden geleni yaptım site için ama reklam olaylarına girmekten çekiniyorum. Ekibim yok çünkü. Yönetebileceğimi düşünmüyorum ve satıyorum.. Alana Hayırlı Olsun.
Bu siteyi satın alan 3 ay sonra Allah razı olsun der emin olun..
Öz güvensizlik ne kadar kötü
İletişim: Admin
Açık arttırma değil, bahsi geçen ücreti ilk veren siteyi alır.
Teşekkürker.