Site Adresi: www.forumasi.com
İstenilen Fiyat: Değerini Bilmiyorum Sizden Gelen Tekliflere Göre Fiyat Düşünecem...
Site Konusu: Forum Sitesi
Günlük Hit Bilgisi: Bilmiyorum
Hosting Dahilmidir: Evet
Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: Vbulletin Ücretsiz Lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Yok
Varsa Sitenin Aylık Getirisi: Hiç Bakmadım
Siteyi 3-4 ay önce aldım ama pek fazla ilgilenemedim.. Forum sitesi ile ilgilenebilecek ciddi alıcıları bekliyorum...
Site yaklaşık bir sene kapalı kalmış ben aldığımda açtırdım..Üyelere mail falan göndermeye fırsatım olmadı okuldan dolayı ...Konu olarak baya bi konu var site zamanı cok olan biri alırsa eminim kısa sürede ayağa kaldıracaktır...Site işlerinden pek anlamıyorum.Gelenler soruyor bazen yardımcı olursanız gerekli bilgileri elimden geldiğince verebilirim...
İstenilen Fiyat: Değerini Bilmiyorum Sizden Gelen Tekliflere Göre Fiyat Düşünecem...
Site Konusu: Forum Sitesi
Günlük Hit Bilgisi: Bilmiyorum
Hosting Dahilmidir: Evet
Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: Vbulletin Ücretsiz Lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Yok
Varsa Sitenin Aylık Getirisi: Hiç Bakmadım
Siteyi 3-4 ay önce aldım ama pek fazla ilgilenemedim.. Forum sitesi ile ilgilenebilecek ciddi alıcıları bekliyorum...
Site yaklaşık bir sene kapalı kalmış ben aldığımda açtırdım..Üyelere mail falan göndermeye fırsatım olmadı okuldan dolayı ...Konu olarak baya bi konu var site zamanı cok olan biri alırsa eminim kısa sürede ayağa kaldıracaktır...Site işlerinden pek anlamıyorum.Gelenler soruyor bazen yardımcı olursanız gerekli bilgileri elimden geldiğince verebilirim...