İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Forum Sitesi

serkan44

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site Adresi: www.forumasi.com

İstenilen Fiyat: Değerini Bilmiyorum Sizden Gelen Tekliflere Göre Fiyat Düşünecem...

Site Konusu: Forum Sitesi

Günlük Hit Bilgisi: Bilmiyorum

Hosting Dahilmidir: Evet

Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: Vbulletin Ücretsiz Lisans

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Yok

Varsa Sitenin Aylık Getirisi: Hiç Bakmadım

Siteyi 3-4 ay önce aldım ama pek fazla ilgilenemedim.. Forum sitesi ile ilgilenebilecek ciddi alıcıları bekliyorum...

Site yaklaşık bir sene kapalı kalmış ben aldığımda açtırdım..Üyelere mail falan göndermeye fırsatım olmadı okuldan dolayı ...Konu olarak baya bi konu var site zamanı cok olan biri alırsa eminim kısa sürede ayağa kaldıracaktır...Site işlerinden pek anlamıyorum.Gelenler soruyor bazen yardımcı olursanız gerekli bilgileri elimden geldiğince verebilirim...

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Satıcı olarak bir fiyat söylerseniz iyi olur. Ayrıca vBulletin ücretsiz değil, lisanslı bir scripttir. Lisans hariç ve lisans dahil (ki sanırım lisansınız yok) fiyatı, ayrıca diğer ayrıntıları pm atabilir misiniz ?

Ekleme: Film, Mp3 vs. sunumları içeriyor. Adsenseden ya da başka bir yerden banı var mı ?

serkan44

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ekleme: Film, Mp3 vs. sunumları içeriyor. Adsenseden ya da başka bir yerden banı var mı ?

ben aldığımdan buyana sadece softreklam koydum adsense hiç denemedim yok diye biliyorum ama dediğiniz gibi içerikten dolayı önceden banlı olabilir.
pm gönderildi...

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
iletişim bilgilerinizi öm alabilir miyim?

<konudışı> malatyalı arkadaşların artması güzel =) </konudışı>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.