- Reaction score
- 0
Selamlar , başlıktada belirttiğim gibi 3. kategoriyi satışa sunuyorum. Ciddi alicilar ilgilenirse gerçekten çok sevinirim ; Kategoride 119 adet video mevcuttur. Kategoride flag olayi ve telif riski düşüktür , daha önceden çalışılmış kategoridir. Adsensede 3 kanal bağlıdır ve 3'üde aktif şekilde çalışmaktadır. Kategori etiketi , açıklaması ve videoları tarafımca verilecektir. Adsensede 0 ünlem veriyor , uyarısı yok , eşleşeni yok alıcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Her gece 00.00'dan diğer günün 00.00'a kadar kanal açık bırakıp sonra siliyorum adsensedeki düşüklük algoritması bu yüzdendir. Adsense çöp adsense bunun bilgisini vereyim quizde ödeme aldığım tüm kategorileri deniyorum bu yüzden hangisi daha çok kazandırıyor bunu denemek amaçlıdır.
Kategori Fiyatı : 2.500 TL
Ödeme şekli : Enpara
Her gece 00.00'dan diğer günün 00.00'a kadar kanal açık bırakıp sonra siliyorum adsensedeki düşüklük algoritması bu yüzdendir. Adsense çöp adsense bunun bilgisini vereyim quizde ödeme aldığım tüm kategorileri deniyorum bu yüzden hangisi daha çok kazandırıyor bunu denemek amaçlıdır.
Kategori Fiyatı : 2.500 TL
Ödeme şekli : Enpara