İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Hitli PR2 Süper Dizi Sitesi

dogantuysuz

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Site adresi www.diziklip.net
Fiyat: 800 TL
Sitenin aylık getirisi: 150 TL ile 250 TL ve artmaktadır. Reklam firmaları ve dışardan alınan reklamlar

Sitenin açılış tarihi: 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi, Film
Günlük hit sayısı, kaynak link: Teklik 3 - 4k Çoğul 10-15k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1.5 yaşında PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir:1-2 Hafta idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Subdomain dahil lisanslıdır.
Google index: 399k
Alexa ükle sıralaması: 6k ve düşmekte
Toplam Backlink Sayısı : 23,832

film.diziklip.net subdomaini film içindir ve onun bile googlede 82k indexi vardır. ve en son asyadizileri.diziklip.net olarak asya dizilerini eklemeye başlamıştım. yüzlerce diziyi oraya da ekledim.

site çok hızlı index almaktadır. Site hiti 7k dan ilgilenemediğim için düşmüştür. Bu siteden bir ekip kurup çalışırsanız çok iyi kazançlar sağlayabilirsiniz. Bunu örnekleri mevcuttur.

Hele birde içerikleri kendiniz eklerseniz çok kısa sürede site çok iyi yerlere gelecektir ama dediğim gibi bir ekip çalışması şart gibi duruyor.

içeriklerin büyük çoğunluğu çalışmaktadır.

Forum dışı için [email protected] adesinden bana ulaşabilirsiniz.Maillere hemen dönüş yapılacaktır.

Ödeme banka havalesiyle olacaktır ve Vakıfbank'tan ödeme yapıldığı takdirde hiç bir masraf alınmayacaktır.

Teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.