tiryakiforum.net' Alıntı:
Babandır lan yalaka doru konuş asabımı bozma.Adam para vermiş yazdırmış kim olursa olsun fark etmez sende aynısını yapıp 85 YTL ye satmaya çalışıyosun.Ben bugün başkasının hakkını savunmassam birgün gelip benim scriptimide ÇALARSAN başkasıda benim hakkımız savunmaz.Herkes sessiz kalır böyle konulara.Ozaman sen yazdır 500 YTL ye biz onu 100 YTL verip çaldıralım sonrada satalım.
Adam istedi diye ona benze yaptım diyosun ozaman sadece ona sat yok almadıysa kendin kullan niye çoklu kişilere satıyosun Sana sadece YUHH... diyorum adam gibi konuş yalaka malaka noluyo ölee...........
Birgün senin scriptininde aynısını yaparlar ozaman buraya konu açarsın görürüz senide öptüm.
Saygılar..
Senle köpek gibi konuşmak gerekiyor anlaşılan,
Ulan çakal; yine söylüyorum
yalakalık yapma millete. Adamın
kankası gelip benden aynısı istedi yaptım diyorum. Benim yaptığım scripti'de
bu adamlar marez'e düşürdüler. Ama noldu biz onlar gibi ALLAH olmadığımızdan konu kapandı gitti. Ama sorsan millet o adamlara saygı(!) duyuyorlar. Saygıları da senin ki gibi saygı. Olayı mahalle karısı kavgasına çevirme. Ben olayı olduğu gibi anlatıyorum burda. Angut! Tasarım değişir diyorum sen lafların sadece senle ilgili olan veya yalakalık yapabileceğin kısımlarını okuduğundan bu şekilde yanıt verebiliyorsun. Bu mesaja da cevap ver de altta kalma ok?
Eşşek sıpalığı yapmaya gerek yok. Bizim yaptığımız scriptler ortada. Adam benden gelip aynı tasarımı istiyorsa ben yaparım. Ama scripti aynen çalıp satarsam olay değişir. Tasarım adamın kendi etik sorumluluğu. Adam karalamak kolaydır. Ama burda işi yapan ben olduğumdan g.t altına giden de ben oluyorum..