İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Hosting Firması

A

Arap

Misafir
Merhaba Arkadaşlar. Büyük bir okyanus olan hosting sektöründe büyüklerin her zaman küçük balıkları yuttuğunu en sonunda kabullendik. İnsanların güvenini ne yaptıysak kazanamadık. Aşşağıda Özellikleri olan hosting firmamızı satılığa çıkarmış bulunmaktayız.

Domain ismi www.hostun.net
Template üzerine oturtulan sitemizde müşteri ticket sistemi bulunmaktadir. Müşteriler sipariş formunu doldurdugu zaman admin panelinden tüm detaylar görünmektedir. Müşteri ticket olusturarak istedigi sorunlari admine iletmektedir.
Su an aktif olarak 19 müşteri bulunmaktadir.

Müşterilerinin tümünün 9 aylık hostingleri kalmıştır. 9 ay sonra ödeme alınmaya başlanacaktır.

Ciddi arkadaşlar görüşmek için msn: [email protected] adresinden tekliflerini iletebilirler merak ettikleri detayları ve sorularını sorabilirler.

Not: SurkentHost gibi müşterilerimizi ortada bırakmayacağız. Firmamızı kimse almasada hostlarinin ödemelerini yapmaya devam edeceğiz.

A

Arap

Misafir
Fiyat

Arkadaşlar fiyatı buraya yazayimda düşünüp ona göre karar verin ayrica 18 Kasım'a kadar reseller hesabimiz var.
Fiyat: 275 YTL

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
fiyat olarak biraz pahalı bence..

Domain Record Created: April 07, 2005 00:00
Domain Record Updated: April 15, 2005 13:06
Domain Record Expires: April 07, 2006 00:00

Alan adı kayıt tarihine bakılırsa 2005 firması reseller hesabı olmasına bir şey denemez ama cok yeni bir firma bence biraz pahalı.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla hostbul.net ten hergün gelen maillere bakıyorum son zamanlarda satılık host firması ilanları çoğalmaya başladı nihayet sona doğur gidiyor
önüne gelenin host satığı türkiyede 5 binden fazla host satıcısının olduğu bir piyasada nihayete doğru gidiyoruz. firma satışları ve kapanmalar giderek dahada hızlanacak sonuçta adam gibi iş yapan sermayesi olan lar ayakta kalacaktır.

A

Arap

Misafir
hollyboya katılmıyorum.

Arkadaşım sen adam gibi iş yapan ve sermayesi olan diyorsun. Haklısın sermayemiz olmadigi icin devr etmek istiyoruz. Ancak işimizi adama gibi yaptik herhangi bir sorunu olan varsa yazabilir. Ayrica surkent hostbula milyarlik reklamlar verdi 2 ayda 574 kisiyi carpti ama insanlarin guvenini kazanmak icin biz gece gunduz hizmet verdik yine yaranamadik. Kapitalist sistemde sermayen yoksa bitersin.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sermaya ile alakası yok.
reseller hesabı bulunup da bende xeon bilmemneli server var diyip de,insanlara ekmek-sudan ucuz host satanlar ve daha sonra da paraları alıp kaçanlar piyasada cirit attığı sürece,adam akıllı bu işi yapanlar,yapmak için kolları sıvayanlar hiç bir şekilde para kazanamayacaklardır !!

bu böyle biline...

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım ben sana kötü bişi demedim milleti dolandırdında demedim
sadece son günlerde hosting firma satışlarının artığını ve bunun hızla devam edeceğini söyledim.
adam gibi iş yapan ama işte surkent gibi dolandırıcılar yüzünden hak etiği parayı kazanamayan insanlarda ne yazıkki host işini bırakmak zorunda kalıyor.
ee sonuçta ne olacak öz sermayesi olan yani cukkası sağlam olanlar de dolandırma gibi niyetleri olmayan firmalar ayakta kalacak demek istedim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5